Luettelo

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: 2D-näkymäanturi Dualis

Kohteen havaitseminen ja tarkastaminen yhdessä laitteessa

Dualis 2D-näköanturilla voidaan toteuttaa monenlaisia vikojen testaus- ja tarkastussovelluksia koko valmistusprosessin aikana, olipa kyse sitten ääriviivojen tunnistuksesta tai BLOB-analyysistä. Suuremman resoluution ja monien valaistustoimintojen ansiosta monimutkaisetkin sovellukset ovat nyt huomattavan helppoja ratkaista.

Mitkä ovat tyypillisiä sovelluksia?
Dualis 2D-näköanturi yhdistää ääriviivojen ja pisteiden analysoinnin yhdessä laitteessa.
Se kiinnittää huomiota sekä pintojen että ääriviivojen kaikkiin yksityiskohtiin, joten sillä voidaan ratkaista monenlaisia vikojen testaus- ja tarkastussovelluksia koko valmistusprosessin ajan.

Ohjelmisto ja parametrointi
Näköantureiden helppo parametrointi
Dualis parametroidaan ja ohjelmoidaan ifm Vision Assistantilla. Käyttäjää ohjataan vaihe vaiheelta parametrointiprosessin läpi tässä intuitiivisessa ohjelmistossa. Valmiiden ohjattavien avulla sekä aloittelijoiden että asiantuntijoiden on helppo ratkaista visiointisovelluksia nopeasti ja luotettavasti ja toteuttaa ne hyvin yksinkertaisesti.
Niin sanotun logiikkakerroksen avulla voidaan toteuttaa kuvien ohjelmointi ja loogiset linkit. Kuvankäsittelyn asiantuntijoille on tarjolla edistynyt tila, jossa on lukuisia lisätoimintoja.

Koe visiojärjestelmän teho anturin yksinkertaisuudella.

Esineiden havaitseminen ja tarkastus yhdessä laitteessa
Olipa kyseessä ääriviivojen havaitseminen tai BLOB-analyysi, O2D5-anturiperhe voi ratkaista monenlaisia vikojen testaus- ja tarkastussovelluksia koko tuotantolaitoksessa. Tutustu toimintoihin interaktiivisen mallin avulla.

Lisää uutisia

Vision ja IO-Link? Se on mahdollista!
Essen, joulukuu 2023 - Saksan muotoilupalkinnon saa jälleen kerran ifm. Sen jälkeen kun tuomaristo oli viimeksi palkinnut kolme yrityksen tuotetta arvostetulla palkinnolla vuonna 2021, se myöntää palkinnon vuonna 2024 kunnonvalvontatyökalulle moneo RTM. Kyseessä on ensimmäinen muotoilupalkinto ifm:n ohjelmistotuotteelle.
Ifm electronicin uuden Istanbulin toimiston avajaiset pidettiin useiden vieraiden ja työntekijöiden läsnä ollessa 2022. syyskuuta.
  • Erittäin puhtaan veden ja veden tarkka virtausmittaus
  • Ruostumattomasta ter&...
ifm:llä on kolme syytä juhlaan tämän vuoden German Design Awards -kilpailussa. LI-tasoanturi, monikattoinen kiekko ja TCC-lämpötila-anturi palkitaan himoituilla muotoilupalkinnoilla.

ifm rakentaa uuden pääkonttorin Esseniin
Viime vuosien jatkuva kasvu ja ennuste jatkuvasta m...