Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.11.2022 03:11

Uudet pneumaattiset puristimet norelemilta

Prosessien tehokas automatisointi pneumaattisilla puristimilla

Uusilla pneumaattisilla tuotteilla luokissa "Pneumaattiset puristimet" ja "Paikannuselementit ja -järjestelmät" norelem laajentaa nykyistä komponenttivalikoimaansa teollisuus 4.0:n tuotantoprosesseihin.

Paineilmalla toimivat pneumaattiset puristinelementit ovat osoittaneet arvonsa lukuisissa sovelluksissa automatisoidussa tuotannossa, kun on kyse työkappaleiden nopeasta ja täsmällisestä vaihdosta ja siten työnkulkujen optimoinnista.

Uudet heiluri- ja vipupuristimet

Norelemin pneumaattisia heiluri- ja vipupuristimia käytetään aina, kun työkappaleen kiinnittämiseen riittää pieni puristusvoima tai kun puristuskohdan on oltava vapaa työntöä ja irrotusta varten. Ne on valmistettu alumiinista ja rakennettu siten, että ne voidaan asentaa eri tavoin ja eri asentoihin - esim. työpöytiin - niin, että kääntyvä puristin kiinnittää työkappaleen aina optimaalisesti.

Kääntyville kiinnittimille on saatavana vasen- tai oikeakätisiä versioita, ja niille on ominaista nopea kääntymis- ja kiinnitysliike. Tyypillisiä teollisuudenaloja, joilla niitä käytetään, ovat ilmailu- ja avaruusteollisuus, autoteollisuus, koneenrakennus, elintarvike- ja pakkausteollisuus sekä kulutustavarat. Uutuutena norelem-mallistossa on kolme kääntyvää puristinta ja yksi vipupuristin.

Innovaatiot paikannuselementeissä ja -järjestelmissä

norelemin pneumaattiset paikannussylinterit, paikannuskiinnikkeet ja keskityspuristimet tekevät vaikutuksen kompaktilla rakenteellaan, elastomeerista valmistetuilla tiivisteillä ja ruostumattomalla rakenteella, jossa perusrungot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tappi ja holkki on lisäksi karkaistu, jotta ne eivät kulu usein toistuvien syklien aikana.

Koneiden ja kiinnittimien uudet komponentit toimivat paineilmalla, ne on suunniteltu yksinkertaisiin kiinnitys- ja asemointitehtäviin ja ne takaavat esimerkiksi kuormalavojen, kiinnityslevyjen tai robottitarvikkeiden nopean vaihtamisen. Lisäksi ne mahdollistavat lisälaitteiden samanaikaisen kiinnittämisen tai irrottamisen sekä komponenttien suoran asemoinnin ja kiinnittämisen ilman vastakappaletta keskityskiinnityksen aikana.


Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...