Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

09.12.2022 02:12

Kiilakiinnitysjärjestelmällä varustettu asemointisylinteri

Norelemin mekaaninen kiinnitysjärjestelmä kiinnittää vakio-osat sekunneissa

Kestävä, helppo kokoonpano ja kiinnitysalue 0-30 millimetriä: Norelemin kiilakiinnitysjärjestelmällä varustetut asemointisylinterit kiinnittävät ja keskittävät vakiokappaleet luotettavasti ja mukautuvat nopeasti tuotantoprosessin muutoksiin.

Mekaanisia paikannusjärjestelmiä käytetään automatisoidussa tuotannossa monissa eri prosesseissa. Niiden on oltava nopeita ja luotettavia, ja niitä on tarvittaessa helppo säätää uudelleen.

Norelemin kiilakiinnitysjärjestelmällä varustetut asemointisylinterit täyttävät kaikki nämä vaatimukset. Ne on valmistettu kiillotetusta karkaistusta teräksestä, ja niitä on saatavana neljänä eri halkaisijana 10-20 mm. Sylinterien pitovoima on 5,4 kN-22,6 kN, ja niiden puristusalue on 0-30 mm. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti moniin valmistusprosesseihin, joissa vakioelementtejä kiinnitetään ja kiinnitetään - myös yhdessä pikavaihtojärjestelmien kanssa.

Helppo kokoonpano, monia etuja

Asentosylinterien kokoonpanoon riittävät vakiotyökalut; sylinteri jopa esijännitetään käsin. Keskitys- tai kiinnitysholkit eivät ole tarpeen. Norelemin kiilakiinnitysjärjestelmällä varustetut paikoitussylinterit tarjoavat kuuloilla varustettuihin ratkaisuihin verrattuna ennen kaikkea huomattavasti suuremman kiinnitysvoiman samalla kiristysmomentilla. Laadukas aksiaalilaakeri vakuuttaa korkealla kantavuudella ja pitkällä käyttöiällä.

Muita etuja:


- Helposti säädettävä kiinnitysalue

- Riippumaton halkaisijasta ja pinnan viimeistelystä.läpimitta ja pintakäsittely (H12:een asti)

- Puristusvaikutus

- Kiinnityksen joustavuus nopeaa reagointia varten.kiinnityksen joustavuus mahdollistaa nopean reagoinnin tuotantoprosessin muutoksiin

Norelem tarjoaa lisävarusteena korjaussarjan (ruuvi uppokantaisella ruuvilla, O-rengas ja kolmiosaiset leuat), jolla paikoitussylinteri voidaan korjata nopeasti ja helposti.

muuten: Tuotetietoa kiilakiinnitysjärjestelmällä varustetuista paikoitussylintereistä on nyt saatavilla myös norelem ACADEMYn koulutuskeskuksessa.



Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...