Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE ja EGS Automation esittäytyvät yhdessä Hannoverin messuilla

Hannoverin messut ovat olleet Saksan teollisuuden arvostettu kohtaamispaikka jo vuosia, ja ne järjestetään vuonna 2023 tavanomaiseen aikaan, 17.-24. huhtikuuta

Viime vuoden tapaan Dunkermotoren on esillä yhdessä sisaryhtiönsä MAE:n ja sen tytäryhtiön EGS Automationin kanssa hallissa 6, B08.

Dunkermotoren ja EGS Automation lähettävät reaaliaikaisia tietoja moottorikomponenttien automaattiseen käsittelyyn tarkoitetusta järjestelmästä suorana lähetyksenä Bonndorfissa sijaitsevasta pääkonttoristaan Hannoveriin. Dunkermotorenin IIoT-tuotemerkin nexofoxin palvelut tarjoavat vastaavia automaatioratkaisuja toteuttaville asiakkaille mahdollisuuden tarkistaa liitettyjen moottoreiden tai automaatiojärjestelmien tiedot helposti täysin etänä mistä tahansa paikasta. Dunkermotorenin tuotantolaitokseen asennetun kameran avulla voidaan Hannoverista käsin seurata tuotantoprosessia, jossa kaksi robottia syöttää laakerisuojia käsittelykoneelle ja useille porausyksiköille.

Kaikki Dunkermotorenin ohjelmistotuotteet on kehitetty Industrial Digital Twin Associationin (IDTA) määrittelemän Asset Administration Shell (AAS) -lähestymistavan mukaisesti, ja ne on toimitettu Open Industry 4.0 Alliancen mukaisesti. Integrointi omiin tai olemassa oleviin IIoT-ekosysteemeihin on näin ollen helposti mahdollista.

Toinen Hannoverin tapahtuman kohokohta on erittäin dynaaminen 4-akselinen käsittelyjärjestelmä. Tämän mallin keskiössä on erilaisista lineaarimoduuleista koostuva portaalijärjestelmä. Gantry-järjestelmiä voidaan käyttää monin tavoin - materiaalinkäsittelystä poiminta- ja sijoitussovelluksiin, nesteistä kiinteisiin aineisiin - sovellusalueita on lukemattomia.

MAE, Dunkermotorenin italialainen sisaryhtiö, esittelee ST-askelmoottorisarjan täydellisen uudelleensuunnittelun. Yhdistettynä vaihteisiin, koodereihin, jarruihin ja elektroniikkaan MAE:n askelmoottorit voidaan konfiguroida täydelliseksi käyttöratkaisuksi. Uudessa STE-sarjassa on jo integroitu elektroniikka, joten se tarjoaa vähemmän kaapelointia ja monia muita etuja. Lisäetuna - MAE:n askelmoottorit ja niiden lisälaitteet valmistetaan kaikki Euroopassa!

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...