Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Eppendorf esittelee ensimmäisen hiilivetyjäähdytyksellä varustetun mikrosentrifugin

Johtava biotieteiden yritys Eppendorf esitteli Centrifuge 5427 R:n - ensimmäisen Eppendorfin mikrosentrifugin, jossa on hiilivetyjäähdytys ja joka edistää entistä kestävämpää laboratorioympäristöä. Tämän tarjouksen ansiosta asiakkaat voivat nyt suorittaa erilaisia molekyyli- ja solubiologisia sovelluksia käyttäen jäähdytettyä laitetta, joka sisältää luonnollista jäähdytysainetta, jonka GWP on lähes nolla. Suojellaksesi näytteitäsi - ja maapalloa.

Luonnollisilla jäähdytysaineilla, kuten R290:llä (propaani), on yhtä alhainen ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP) kuin CO2:lla (<3), kun taas perinteisillä jäähdytysaineilla, kuten R134a:lla, on 1430 GWP, ja niillä on näin ollen suhteettoman suuri vaikutus ilmaston lämpenemiseen, kun ne vapautuvat ympäristöön.

Centrifuge 5427 R:n ACT-merkkisertifiointi tekee asiakkaille entistä helpommaksi valita kestävämpi tuote, sillä merkki antaa selkeää, kolmannen osapuolen varmentamaa tietoa tuotteen ympäristövaikutuksista (esim. valmistuksesta, energian- ja vedenkulutuksesta sekä pakkauksesta ja tuotteen elinkaaren päättymisestä).

Uusi Centrifuge 5427 R ei kuitenkaan saa pisteitä ainoastaan luotettavalla propaanijäähdytyksellään: Kompaktin tilavuutensa ja jopa 48 x 1,5/2 ml:n putkille tarkoitetun kaksirivisen roottorin FA-45-48-11 ansiosta se on optimaalinen ratkaisu laboratorioille, joissa näytteiden läpimeno on suuri. Laajan roottorivalikoimansa ansiosta se on myös hyvä valinta tiloihin, joissa moni käyttäjä käyttää laitetta yhdessä: yhdeksän roottorivaihtoehtoa, jotka koostuvat kiinteän kulman roottoreista ja swing-bucket-roottoreista, kattavat laajan valikoiman molekyyli- ja solubiologian sovelluksia.

Lisää uutisia

Bioprosessien kehittämisessä tieto on avain menestykseen.
On ymmärrettäv...

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automaattisen pipetoinnin välillä Eppendorf esitte...

ACT-merkinnät (Accountability, Consistency, and Transparency) toimivat samalla tavalla kuin rav...

Biotieteellisissä laboratorioissa, joissa tarkkuus ja puhtaus ovat ehdottoman tärkeit&a...

Tutkijat 2024: Clemens Plaschka, Itävalta

Professori Laura Macheskyn johtama riippumaton palkintolautakunta valitsi 20 000 euron palkinnon...