Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

05.04.2023 00:04

Eppendorf lisää digitaalisen dokumentaation liitettyyn elektroniseen pipettijärjestelmään

Pipette Manager toimii langattomana ohjauspaneelina Eppendorfin kytketyille elektronisille pipeteille, mikä lisää uusia ominaisuuksia ja mullistaa käsin tapahtuvan pipetoinnin nopeuden ja toistettavuuden.

Tämän innovatiivisen järjestelmän avulla tutkijat voivat helposti säätää kytkettyjä pipettitiloja, asetuksia ja tilavuuksia suuren kosketusnäytön avulla.

Järjestelmän Liquid Manager -ominaisuus tarjoaa ennalta määritetyt pipettiasetukset ja tekniikkavihjeet eri nesteille, mikä takaa yhdenmukaiset ja tarkat tulokset useissa sovelluksissa. Käyttäjät voivat myös määritellä omia nestetyyppejään vastaavine pipettiasetuksineen.

Pipetting Records -ominaisuus tarjoaa ratkaisun pipetointityönkulkujen asianmukaiseen dokumentointiin, sillä sen avulla käyttäjät voivat tallentaa toiminnot automaattisesti ja viedä tallenteet PDF-tiedostona USB:n kautta.

Pipette Manager esiteltiin aiemmin nimellä VisioNize® Pipette Manager Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja sen nimi on muutettu, jotta se erottuu muista Eppendorfin digitaalisista tuotteista, kuten VisioNize® Lab Suite -ohjelmistosta.

Eppendorf on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen, ja se on lisännyt uuden Pipetting Records -ominaisuuden ilmaisena ohjelmistopäivityksenä nykyisille asiakkaille Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tuote on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla myös Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Move It® -pipettien integroinnin myötä vuonna 2022 Pipette Manager on nyt yhteensopiva kaikkien Eppendorf Xplorer® (plus) -pipettien kanssa, ja se sisältää useita muita ominaisuuksia, jotka on suunniteltu auttamaan tutkijoita hallinnoimaan pipettikantaansa ja tekemään yhteistyötä helposti. Tämä välttämätön ja helppokäyttöinen työkalu on välttämätön kaikille laboratorioille, jotka haluavat nopeuttaa ja parantaa pipetointityönkulkujensa tehokkuutta ja toistettavuutta.

Lisää uutisia

Bioprosessien kehittämisessä tieto on avain menestykseen.
On ymmärrettäv...

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automaattisen pipetoinnin välillä Eppendorf esitte...

ACT-merkinnät (Accountability, Consistency, and Transparency) toimivat samalla tavalla kuin rav...

Biotieteellisissä laboratorioissa, joissa tarkkuus ja puhtaus ovat ehdottoman tärkeit&a...

Tutkijat 2024: Clemens Plaschka, Itävalta

Professori Laura Macheskyn johtama riippumaton palkintolautakunta valitsi 20 000 euron palkinnon...