Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

23.04.2023 00:04

Dunkermotoren otti kuusi latausporttia käyttöön Bonndorfin pääkonttorissaan edistääkseen sähköistä liikkuvuutta

AMETEKin tuotemerkki Dunkermotoren on ottanut käyttöön kaksitoista latauspistettä kuudessa satamassa. Kahdeksan pistettä on yleisön käytettävissä. Laskutusjärjestelmä asennettiin yhteistyössä naapuriyrityksen Hectronicin kanssa.

Allmendstrassen varrella on neljä latausporttia, joista seitsemän 11 kW:n ja yksi 50 kW:n latauspiste on yleisön, vierailijoiden ja työntekijöiden käytettävissä 24/7. 50 kW:n pikalatauspiste kiinnostaa erityisesti Dunkermotorenin vierailijoita, kuten asiakkaita ja tavarantoimittajia, sillä heillä on usein pitkä matka eikä heidän oleskelunsa ole kovin pitkäaikaista. Tämä antaa heille mahdollisuuden ladata sähköautonsa riittävästi myös lyhyen vierailun jälkeen.

Latausprosessien valtuuttaminen ja laskutus tapahtuu kätevästi pankki- tai luottokortilla, mikä täyttää latausasemia koskevan asetuksen vaatimukset kaikkien 01. heinäkuuta 2023 jälkeen asennettavien asemien osalta. Tähän mennessä monilla julkisilla latauspisteillä on vaadittu erityisiä sovelluksia, kortteja tai jäsenyyksiä latausprosessin käynnistämiseksi. Latausasema-asetus varmistaa sähköisen liikkuvuuden esteettömän ja käyttäjäystävällisen laajentumisen ja tekee yhteisten maksuvälineiden tarjoamisen pakolliseksi.

Liitetyn laskutusjärjestelmän ja maksupäätteen toimitti ja asensi naapuriyritys Hectronic, joka on alun perin erikoistunut pysäköinti- ja huoltoasemien hallinnointijärjestelmiin ja laajentanut tuotevalikoimaansa sähköisen liikkuvuuden järjestelmäratkaisuihin. Helppo latausmaksu on Hectronicin ratkaisun ydin. Dunkermotoren ja Hectronic ovat tehneet yhteistyötä muilla aloilla jo useiden vuosien ajan. Näin ollen yhteistyö latausinfrastruktuurin alalla oli mitä ilmeisin ratkaisu. Julkiset latauspisteet sijaitsevat suoraan Hectronicin laitosta vastapäätä, ja ne soveltuvat erinomaisesti vertailukohteeksi.

Dunkermotorenin parkkihalliin on asennettu vielä kaksi latausporttia, joissa on neljä 11 kW:n latauspistettä. Nämä latauspisteet ovat käytettävissä yrityksen poolin ajoneuvoja varten. Myös täällä latausprosessit hyväksytään Hectronic-järjestelmän kautta.

Tämä kannustaa Dunkermotorenin työntekijöitä käyttämään sähköautoja töihin tullessaan. Tutkimus on osoittanut, että polttomoottorilla tehdyistä matkoista aiheutuu tällä hetkellä noin 1 000 tonnin hiilidioksidipäästöt vuodessa. Tässä yhteydessä on syytä mainita, että Dunkermotoren on tarjonnut JobRad-sopimusta jo useiden vuosien ajan. Sen ansiosta työntekijät voivat vuokrata sähköpolkupyöriä edullisesti. Jos työntekijät käyttävät näitä polkupyöriä työmatkoihin, akut voidaan ladata maksutta yrityksen tiloissa sijaitsevissa latausasemissa.

Baden-Württembergin osavaltio tukee Charge@BW-ohjelman puitteissa latausinfrastruktuuria 2 500 eurolla latauspistettä kohti. Yksi tuen edellytyksistä on, että latauspisteet toimivat paikan päällä tuotetulla uusiutuvalla sähköllä. Dunkermotoren voi täyttää tämän vaatimuksen vuosina 2021 ja 2022 asennettavalla aurinkosähköjärjestelmällä, jonka teho on 350 kWp. Vuotuisen 350 000 kWh:n tuoton arvioidaan riittävän 7 000 puhtaasti sähkökäyttöisten ajoneuvojen latausprosessiin.

.

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...