Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Kokonaisvaltainen IoT-laitteiden ja laboratorioiden hallintaratkaisu

Koska tutkimus- ja kehitystoiminta on aikaa vievä ala, aikaa säästäviä digitaalisia ratkaisuja ja työkaluja tarvitaan jatkuvasti. Useimmat laboratoriot käyttävät nykyään kourallista digitaalisia työkaluja, joiden avulla voidaan varmistaa tietojen läpinäkyvyys ja helppo jäljentäminen. Lisäksi digitaaliset työkalut voivat olla erittäin käteviä ratkaisuja, jotka säästävät laboratorion johtajien aikaa, jota he käyttäisivät manuaalisiin hallintotehtäviin. Kun käytettävissä on kuitenkin useita työkaluja, on aina vaikea varmistaa, että tiedot voidaan helposti siirtää työkalusta toiseen ja käyttää mahdollisimman tehokkaasti.

Ratkaistakseen tämän ongelman ja varmistaakseen parhaan käyttökokemuksen laboratorion jäsenille Eppendorf - johtava biotieteiden yritys, joka kehittää ja myy instrumentteja, tarvikkeita ja palveluja laboratorioille maailmanlaajuisesti - on tehnyt yhteistyötä Clustermarketin - maailman johtavan laboratorioiden aikataulutusalustan - kanssa tarjotakseen sujuvan integraation Clustermarketin laitteiston aikataulutusohjelman ja Eppendorfin VisioNize® Lab Suiten välillä. Integraatiossa yhdistyvät Eppendorfin ohjelmisto- ja laitteistokomponentit Clustermarketin käyttöjärjestelmään, ja tutkijat saavat käyttöönsä kokonaisvaltaisen IoT-laitteiden ja laboratorioiden hallintaratkaisun.

Uskomme, että digitaalisilla työkaluilla on suuri vaikutus innovointiin, sillä ne parantavat kokeiden laatua ja toistettavuutta ja parantavat tarvittavien laitteiden saatavuutta. On tärkeää, että digitaaliset työkalut on luotu oikealla tavalla ja että ne tarjoavat älykkäitä integraatioita, jotta käyttäjät ja tiedot voivat kulkea esteettä eri järjestelmien välillä. Kumppanuus Eppendorfin kanssa on tärkeä virstanpylväs, sillä se yhdistää kaksi tehokasta työkalua ja yhdistää laitteiden hallinnan ja reaaliaikaiset parametrit älykkäällä tavalla", sanoo Tobias Wingbermuehle, CCO ja Clustermarketin toinen perustaja.

Olemme Eppendorfissa innostuneita tästä kumppanuudesta Clustermarketin kanssa, sillä se vastaa uskomustamme avoimiin digitaalisiin ekosysteemeihin ja digitaalisten työkalujen saumattoman integraation tärkeyteen parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Lähes reaaliaikainen pääsy tarkkoihin laitetietoihin yhdistettynä kehittyneeseen laitehallintaan antaa laboratorioille mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja virtaviivaistaa laboratoriotoimintojaan ennennäkemättömällä tavalla. " lisäsi Eppendorfin tuotejohtaja Lynn Philip.

Näiden kahden ohjelmistoratkaisun välinen integraatio hyödyntää laitteiden reaaliaikaisia tietoja ja mahdollistaa laboratoriolaitteiden etävalvonnan Clustermarket-laitevarausohjelmistoon liitetyllä valmistajariippumattomalla ratkaisulla. Integraatio tarjoaa laboratorion jäsenille kokonaisvaltaisen IoT-laite- ja laboratorionhallintaratkaisun, jossa tutkijoilla on käytössään monenlaisia ominaisuuksia, kuten etäseuranta ja laitteiden aikataulutus.

.

Lisää uutisia

Laboratoriot ovat riippuvaisia niiden levyjen korkeasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta, joit...

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...