Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Vihreä valo uudelle huippukumppanille norelem

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija, uudeksi TOP-kumppanikseen uudelle kaudelle 2023/2024. Markgröningenissä sijaitseva yritys on kone- ja laitostekniikan vakio-osien ja mekaanisten komponenttien valmistaja ja toimittaja, eikä se herätä huomiota ainoastaan ottelupäivinä.


MHP RIESEN Ludwigsburg saa uusia sponsoreita. Norelemin kanssa maailmanlaajuisesti toimiva koneenrakennusalan yritys on barokkikaupungin TOP-kumppani ainakin kolmen kauden ajan. Markgröningeniläinen yritys mainostaa jatkossa kaikissa easyCredit Basketball Bundesliigan kotiotteluissa LED-taululla ja esittelee ottelupäivän jokaisessa BBL:n koti- ja vierasottelussa seuran sosiaalisen median kanavien kautta. MHPA-areenan ulkopuolella RIESEN ja norelem suunnittelevat yhteisen julkisen bussin, joka kulkee päivittäin Ludwigsburgin kaupunginosassa ja herättää huomiota. Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Ludwigsburgilainen vakio- ja käyttöosien valmistaja ja toimittaja on tulevaisuudessa mukana myös RIESENin yliopistokiertueella, joten suora kontakti opiskelijoihin, nuoriin lahjakkuuksiin ja tulevaisuuden työntekijöihin on entistä vahvempi.


"Käymämme keskustelut osoittivat nopeasti, että meillä on samat tavoitteet ja että päivittäisessä työssämme keskitymme tarkkuuteen, teknologiaan ja nopeuteen. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että norelemin myötä meillä on rinnallamme vahva kumppani, joka ottaa meidät temaattisesti mukaan mainosviestintäänsä, jotta kumppanuuden paras mahdollinen synergia saavutetaan", Markus Buchmann, MHP RIESEN Ludwigsburgin 2. hallituksen jäsen, kommentoi uutta yhteistä polkua.


Emily Kipp, norelemin maailmanlaajuinen markkinointijohtaja, kommentoi: "Olemme innoissamme uudesta kumppanuudestamme RIESENin kanssa, sillä olemme löytäneet vahvan, menestyvän ja erittäin sympaattisen kumppanin, jonka kanssa jaamme yhteiset arvot, kuten kunnioituksen, dynaamisuuden ja tiimihengen. Olemme ylpeitä voidessamme tukea sitoutumisellamme sekä Ludwigsburgin aluetta että yhtä sen huippuseuroista. Lahjakkuuksien ja nuorten kykyjen edistäminen on erityisen lähellä sydäntämme, ja olemme iloisia voidessamme nyt tukea nuorten insinöörien ja teknisen alan lahjakkuuksien lisäksi myös koripallon huippupelaajia ja nuoria kykyjä. Koripallossa tarkkuus, tekniikka ja nopeus voittavat, ja juuri siitä norelemilla on kyse: huipputarkat vakio-osat takaavat prosessin luotettavuuden, tuemme jokaista projektia asiantuntemuksellamme, ja 70 000 vakio- ja käyttöosamme ovat saatavilla varastosta ja asiakkaan tiloissa jo seuraavana päivänä. Lisäksi koripallo ja erityisesti RIESEN edustaa aina reilua peliä - pidämme siitä ja se sopii meille hyvin.

Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

26.06.2023 00:00

norelem at automatica 2023
Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä
norelem laajentaa saranavalikoimaa