Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Kestävä johtajuus: Ensimmäinen elektroninen pipetti sai ACT-merkin

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit ACT®-merkillä. Tämä tekee Xplorerista markkinoiden ensimmäisen elektronisen pipetin, jolle on myönnetty ACT-merkki. Eppendorf vahvistaa näin sitoumuksensa edistää ympäristötietoisia ostopäätöksiä laboratorioissa maailmanlaajuisesti.

ACT-merkki, joka tarkoittaa Accountability, Consistency, Transparency (vastuullisuus, johdonmukaisuus, läpinäkyvyys), antaa laboratorioille selkeän osoituksen valmistajien kestävistä käytännöistä. Sertifiointi perustuu valmistusprosessien, energian- ja vedenkulutuksen, pakkausten ja hävittämisen arviointiin.


Xplorer-pipetit valmistetaan Eppendorfin tuotantolaitoksessa, joka toimii 100-prosenttisesti vihreällä sähköllä ja jolla on ISO 14001-sertifioinnin osoittama vankka ympäristöjärjestelmä.


Pipetit on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä kotelo- ja mäntämateriaalista. Ladattava akku, jonka energiankulutus on alhainen, takaa pitkän käyttöiän ja vähentää ympäristövaikutuksia vuosiksi eteenpäin.


Xplorerin pakkaus on valmistettu lähes 90-prosenttisesti kierrätetystä ja kierrätettävästä materiaalista, joka luonnollisesti suojaa edelleen elektronista pipettiä kuljetuksen aikana, mutta minimoi ympäristövaikutukset.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

Koska tutkimus- ja kehitystoiminta on aikaa vievä ala, aikaa säästäviä digitaalisia ratkaisuja ja...