Luettelo

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem at automatica 2023

Koe uudet ja hyväksi todetut norelem-tuotteet livenä

Münchenissä 27.-30. kesäkuuta järjestettävillä automatica-messuilla, älykkään automaation ja robotiikan kansainvälisillä messuilla, norelem esittelee tänä vuonna lukuisia innovaatioita, kuten pneumaattisia kääntyviä kiinnittimiä, sekä erilaisia hyväksi havaittuja vakioelementtejä.



automatica on maailman johtava automatisoidun, älykkään tuotannon markkinapaikka. Norelemin osastolla on tänäkin vuonna odotettavissa vakiintuneen valikoiman lisäksi useita uutuuksia, kuten pneumaattisia heiluripuristimia ja kytkimiä eri malleissa sekä "älykkäitä" holkkeja - kaikkea kosketeltavaa ja kokeiltavaa niin sanotuilla podium-saarekkeilla.



norelemin kohokohdat

Yhdellä näistä näyttelypaneeleista voi esimerkiksi testata heiluripuristimien ja vipupuristimien helppokäyttöisyyttä. Toisessa paneelissa esitellään erilaisia vääntömomentin siirtoon ja tärinänvaimennukseen tarkoitettuja kytkimiä, kuten metallisia paljekytkimiä, elastomeerisia kynsikytkimiä, ristikkäisiä liukukytkimiä ja jäykkiä kytkimiä. Älykkäiden holkkien avulla norelem esittelee vielä yhden kohokohdan: lukitustapit ja asemointiholkit sekä jousikuormitteiset työntöaisat, joissa on kuntoanturit. Nämä induktiiviset anturit mahdollistavat toimilaitteesta riippuvan prosessinohjauksen.



Koe tuotevalikoima

norelem on koonnut yli 70 000 tuotteesta valikoiman, jota voit kokeilla livenä automaticassa. Kiinnitys- ja puristusalalla yritys esittelee joustavan vakio-osajärjestelmänsä, johon kuuluvat tuki- ja laakerielementit, lukitus- ja paikoitustapit, keskityspuristimet, kuulapaineruuvit, 5D-työkappaleen pysäyttimet ja jousikuormitetut sivutukikappaleet. Toisessa näyttelylevyssä on esillä keskitysyksikkö, jossa kelluvat kiinnittimet ja heiluripuristimet pitävät työkappaleen paikallaan. Näytteillä on myös muuttuvia pikakiinnittimiä, erilaisia kiinnitysvipuja ja tasapäisiä ruuveja, joissa on toleranssikompensointi. Hygienic Design -otsikon alla esitellään myös erilaisia vakio-osia, kuten pyöriviä salpoja ja letkuja sekä ruuveja ja muttereita, jotka on suunniteltu täyttämään elintarvike-, lääke-, kemian- ja pakkausteollisuuden korkeat vaatimukset.

Moottorien paikannusjärjestelmien alalta norelem esittelee erilaisia paikannuspöytiä, akseliliitoksia, viistopyörä- ja matopyöräyksiköitä. Erityisiä kohokohtia ovat kaksi suurta näyttelyesinettä, norelem-ajovaihteisto ja kynsikone - ajovaihteisto yhdistettynä pneumaattiseen käsittelyjärjestelmään. Esillä on myös erilaisia teleskooppiliukuja, joissa on muun muassa pehmeästi sulkeutuva vaimennusjärjestelmä, push-to-open-toiminto tai itsesulkeutuva mekanismi. Tuotevalikoimat pyörät (kiinteät pyörät, kääntyvät pyörät, joissa on "stop-fix"), alumiiniprofiilit ja tekniset lisävarusteet, kuten jäähdytys- ja imuletkut sekä suorakulmaiset, litteät ja korkeapainesuuttimet, täydentävät yrityksen esittelyn.



Löydät norelemin automatica-messuilta hallista A5, osastolta 115.

Lisää uutisia

Rekka täynnä innovaatioita
Ratkaisu virheettömiin työstöprosesseihin
Uutta norelemilta: Lineaariset rullaohjaimet

17.11.2023 00:00

Uutisia puristustekniikasta
Pikakiinnittimet norelemin pikavaihtojärjestelmän liitoselementteinä

MHP RIESEN Ludwigsburgilla on ilo toivottaa tervetulleeksi norelem, alueellinen globaali toimija,...

norelem laajentaa saranavalikoimaa