Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.08.2023 01:08

Pipetin kärjet - se voi olla myös kestävämpää

Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Reduce, Reuse, Recycle
Olemme käyttäneet epT.I.P.S.®-pipettikärkiemme pakkausvaihtoehtojen osalta vuodesta 2002 lähtien yksinomaan uudelleenkäytettäviä
epT.I.P.S.-laatikoita esisteriloimattomille puhtausasteille. Ne voidaan täyttää yhä uudelleen ja uudelleen esiasennetuilla uudelleentäytteillä, ja ne voidaan tarvittaessa jopa autoklavoida jopa 100 kertaa.
Vasta hiljattain epT.I.P.S.. Kertakäyttötelineiden muotoilua virtaviivaistettiin siinä määrin, että koosta riippuen jopa 30 prosenttia vähemmän muovia on käytetty näissä telineissä, jotka täyttävät asiakkaidemme korkeimmat vaatimukset.


Tänä vuonna olemme menneet askeleen pidemmälle:
Olemme kehittäneet erityisesti esisteriloituja pipetin kärkiä varten uudenlaisen pakkauksen, jossa tarvitaan koosta riippuen jopa 54 % vähemmän polypropeenia kuin edellä kuvatuissa kertakäyttötelineissä. Yhdessä epT.I.P.S. Box 2.0:n kanssa, joka on myös suunniteltu uudelleen, nämä "Sterile Reloads" muodostavat kestävän, muovia säästävän järjestelmän.
Me Eppendorfilla olemme tietoisia muovisten kulutustarvikkeiden keskeisestä roolista laboratoriossa.
Samalla olemme tietoisia siitä, että tasapaino nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristöstä huolehtimisen välillä on biotieteiden laboratorion johtamisen keskeinen haaste.
Siksi noudatamme "Reduce, Reuse, Recycle" -periaatetta aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Biopohjainen raaka-aine
Samaan aikaan, kun otamme käyttöön uudet Sterile Reloads -pipetit, optimoimme myös niiden sisältämien pipettikärkien kestävyyttä. Biopohjaisesta polypropeenista (PP) valmistettujen Eppendorf Tubes ® BioBased -putkien menestyksekkään käyttöönoton jälkeen myös uusien Sterile Reloads -putkien pipettikärkivaihtoehdot on valmistettu biopohjaisesta PP:stä. Biopohjaisella PP:llä raakaöljy korvataan suurelta osin 2. sukupolven ruokaöljyllä eli ruokaöljyjätteellä ja pääasiassa elintarviketeollisuudessa syntyvillä jäämillä. Uusiutuviin raaka-aineisiin perustuva PP ja kaikki valmistusvaiheet on sertifioitu ISCC Plus -sertifikaatilla, joka on tunnustettu, maailman johtava sertifiointijärjestelmä kestävien tuotteiden tuotantoa varten.

Biopohjainen - ei kompromisseja
Pipetinkärjet eivät eroa laadultaan ja suorituskyvyltään fossiilipohjaisista epT.I.P.S. ja ep Dualfilter T.I.P.S.® -pipetinkärjistä. Kaikki laatutakuut, jotka annamme tuote- ja eräkohtaisten sertifikaattien
yhteydessä, koskevat myös epT.I.P.S. ja ep Dualfilter T.I.P.S. BioBased -tippetipettejä. Siirtyminen näihin biopohjaisesta raaka-aineesta valmistettuihin pipettikärkiin ei aiheuta riskiä näytteillesi tai testituloksillesi
.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...

Koska tutkimus- ja kehitystoiminta on aikaa vievä ala, aikaa säästäviä digitaalisia ratkaisuja ja...