Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Takara Bio:n kemikaalien automatisointi Eppendorfin automaattisilla pipetointijärjestelmillä lisää merkittävästi tehokkuutta

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.

Kumppanuuden tavoitteena on kehittää yhdessä innovatiivisia ratkaisuja Takara Bion kemiallisten prosessien automatisoimiseksi Eppendorfin epMotion®-automaatioalustoilla.



"Takara Bio:n innovatiivisten kemian ratkaisujen integroiminen Eppendorfin huippuluokan automaatiojärjestelmiin lisää merkittävästi erilaisten laboratorioprosessien tehokkuutta ja luotettavuutta, mikä viime kädessä kiihdyttää tieteellisiä löytöjä ja parantaa tutkimustuloksia kokonaisuudessaan", sanoo Yuiko Matsumoto, Takara Bio USA, Inc:n tuotepäällikkö Josef Lott.



Josef Lott, Eppendorfin tuotepäällikkö, lisäsi: "Automatisoimalla Takara Bio:n kemian Eppendorfin alustoilla tutkijat hyötyvät yksinkertaistetuista työnkuluista, lyhentyneestä ajasta ja lisääntyneestä toistettavuudesta, mikä parantaa kokeiden tarkkuutta ja tuottavuutta."



Osana tätä yhteistyötä molemmat yritykset ovat tyytyväisiä voidessaan ilmoittaa, että sovellusohje, jossa kuvataan Takara Bion In-Fusion® Snap Assembly -kloonaustekniikkaa Eppendorf epMotion 5075 -laitteella, on nyt saatavilla Eppendorfin ja Takara Bion verkkosivustoilla. Toinen protokolla, jossa käytetään Takara Bio:n SMARTer® stranded total RNA-seq kittiä Eppendorf epMotion 5075 -laitteella, on jo kehitteillä.



Nämä protokollat toimivat lähtökohtana automatisoitujen työnkulkujen toteuttamiselle, ja niiden avulla tutkijat voivat hyödyntää Takara Bio:n ja Eppendorfin yhdistettyä asiantuntemusta päivittäisessä laboratoriotoiminnassaan.



Kumppanuus edustaa sitoutumista innovaation edistämiseen biotieteellisessä tutkimuksessa tarjoamalla kattavia ratkaisuja, jotka vastaavat tutkijoiden kehittyviin tarpeisiin. Hyödyntämällä molempien yritysten ainutlaatuisia vahvuuksia ja teknologioita tämän yhteistyön tavoitteena on tarjota tutkijoille kehittyneitä työkaluja monenlaisiin sovelluksiin, kuten genomiikkaan, proteomiikkaan ja solubiologiaan.



Sekä Takara Bio että Eppendorf ovat innoissaan tämän yhteistyön mahdollisuuksista automatisoida keskeisiä sovelluksia laboratorioissa ympäri maailmaa. Yhdistämällä vahvuutensa nämä kaksi yritystä voivat tarjota tutkijoille helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka edistävät tieteellistä edistystä ja mahdollistavat läpimurtokeksinnöt.



Tietoa Takara Biosta
Takara Bio on sitoutunut ehkäisemään sairauksia ja parantamaan kaikkien elämänlaatua bioteknologian avulla.

Takara Bio Inc. on maailmanlaajuinen johtaja bioteknologian tutkimuksessa ja kehityksessä, joka tarjoaa laajan valikoiman biotieteellisiä tutkimusratkaisuja GMP-luokan entsyymeistä ja reagensseista solu- ja geeniterapiaan. Takara Bio Inc. on kehittänyt RetroNectin-reagenssit, jotka ovat geeniterapiaprotokollien maailmanlaajuinen standardi.

Takara Bio USA, Inc. on Takara Bio Inc:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka valmistaa ja jakelee paketteja, reagensseja ja instrumentteja biotieteisiin, mukaan lukien NGS, PCR, geeninsiirto, genomin muokkaus, kantasolututkimus, nukleiinihappojen ja proteiinien puhdistus sekä automatisoitu näytteenvalmistus.

Lisätietoja osoitteessa www.takarabio.com


Tietoja Eppendorfista
Eppendorf on johtava biotieteiden alan yritys, joka kehittää ja markkinoi nesteenkäsittely-, näytteenkäsittely- ja solunkäsittelylaitteita, tarvikkeita ja palveluja laboratorioiden käyttöön maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoima on jaettu neljään keskeiseen liiketoiminta-alueeseen: Liquid Handling, Consumables, Separation & Instrumentation sekä Bioprocess and Workflow Solutions. Siihen kuuluvat pipetit, pipettikärjet, sentrifugit, sekoittimet ja erittäin alhaisen lämpötilan kylmälaitteet. Lisäksi Eppendorf tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia kulutustarvikkeita.

Eppendorfin tuotteita käytetään akateemisissa ja teollisissa tutkimuslaboratorioissa, esimerkiksi lääke-, biotekniikka-, kemian- ja elintarviketeollisuuden yrityksissä. Niitä käytetään myös kliinisiä tai ympäristöanalyysejä tekevissä laboratorioissa, rikosteknisissä laboratorioissa ja teollisuuslaboratorioissa, joissa tehdään prosessianalyysejä, tuotantoa ja laadunvarmistusta.

Eppendorf on ollut olemassa vuodesta1945, sen pääkonttori sijaitsee Hampurissa, Saksassa, ja se työllistää noin 5 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 33 maassa, ja jakelijat edustavat sitä kaikilla mantereilla ja kaikilla tärkeillä markkinoilla.

Lisätietoja osoitteessa www.eppendorf.de

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...

Koska tutkimus- ja kehitystoiminta on aikaa vievä ala, aikaa säästäviä digitaalisia ratkaisuja ja...