Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren Nürnbergin SPS-messuilla

Automaatioteollisuuden kohtaamispaikkana Nürnbergin sps-messuilla 14.-16. marraskuuta 2023 esitellään lukuisia automaatio- ja IIoT-ratkaisuja. Näin myös AMETEKin kahden tuotemerkin Dunkermotorenin ja MAE:n näyttelyosastolla - uudella osastopaikalla hallissa 4-481

Dunkermotoren esittelee PLG 75 SL Servoline -vaihteiston ensimmäistä kertaa sps-messuilla. Tavanomaisen korkean laadun, suorituskyvyn ja >20 000 tunnin käyttöiän ansiosta se tarjoaa lyömättömän kokonaisratkaisun yhdessä käyttövoimavalmistajan kestävien DC-servomoottoreiden kanssa.

BG 45 dPro on uusi jäsen BLDC-moottorivalikoimassa, joka perustuu Motor Control Platformiin (MCP). MCP on modulaarinen konsepti, jota käytetään kaikissa älykkäissä BG-moottoreissa ja joissakin Dunkermotorenin ulkoisissa elektroniikkalaitteissa ja joka mahdollistaa erilaisten parametrien ja turvatoimintojen ohjelmoinnin. Kuten kaikkien BG dPro -moottoreiden, myös BG 45 dPro -moottorin vahvuutena on moottorin koko elektroniikan integrointi jo valmiiksi kompaktiin koteloon. Jatkuvan jopa 110 W:n lähtötehon ja jopa 4 720 rpm:n nimellisnopeuden ansiosta moottori on tehokkaampi kuin edeltäjänsä samalla nimellisjännitteellä.

Älykkäiden moottoreiden ja ohjainten kanssa samaan tapaan IIoT-brändi nexofox näyttää, miten tuotetiedot voidaan tulevaisuudessa asettaa asiakkaiden käyttöön aivan yksinkertaisesti digitaalisten kaksosten muodossa hallintakuorien kautta. Yhdessä kumppaneiden conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm ja AS-Schneider kanssa tässä yhteydessä kehitettiin Open Industry 4.0 Alliancen tuella ratkaisu, jolla voidaan tarjota hallintakuoria standardoidusti ja valmistajariippumattomasti. Tällä välin nexofox jatkaa Dunkermotoren DNA:n modulaarista ideaa digitaalisessa maailmassa klassisia IIoT-käyttötapauksia varten. NexoLinkillä nexofox esittelee keskeisen perusmoduulin, jonka avulla voidaan integroida yksinkertaisesti kaikki Dunkermotorenin IIoT-tarjoukset. Lisäksi nexofox tarjoaa ennakkokuvan Smart Diagnosticsin modulaarisesta lisälaajennuksesta - ennakoivan kunnossapidon moduulista vaihteiston kulumisen määrittämiseksi ilman antureita. Ohjelmistovalikoiman laajentamisen lisäksi julkistetaan nexofox-ohjain BGE 8060 dPro, joka on tehokas laajennus BGE 5510 dPro -ohjaimelle.

Kuljettajattomiin kuljetusjärjestelmiin vetotekniikka-asiantuntija esittelee uuden ratkaisun NG 1000 WO -navanpyörästön kanssa. Moottorin ja vaihteiston yhdistelmä vaatii vain 95 mm:n kokonaiskorkeuden ja mahdollistaa siten ajoneuvot, joiden alikulkukorkeus on erityisen alhainen. akselivirityksen ansiosta taajuusmuuttajat voidaan sijoittaa ajoneuvossa vierekkäin, mikä pienentää vähimmäisleveyttä 600 mm:iin ja lisää ajoneuvon kantavuutta sekä kiihtyvyyttä. Aikana, jolloin tila on merkittävä kustannustekijä, Dunkermotoren edistää näin tila- ja kustannustehokkaiden logistiikkaratkaisujen toteuttamista.

Sisaryhtiö MAE puolestaan on omistautunut vuonna 2023 aivan toisenlaiselle, mutta yhtä ajankohtaiselle suuntaukselle: paikalliselle hankinnalle. MAE vastaa täysin tähän suuntaukseen ja valmistaa tuotteensa yksinomaan Euroopassa. Yhdessä jarrujen, koodereiden, hammaspyörien ja elektroniikan kanssa MAE:n askelmoottorivalikoima tarjoaa monia käyttöratkaisuja, jotka voidaan koota joustavasti sovelluksen mukaan. Uusi, integroitu sGo-elektroniikka tarjoaa kustannusoptimoidun vaihtoehdon tässä Nema 17- ja Nema 23-kokoja varten.

Älä missaa sitä: Dunkermotorenin aluemyyntipäällikkö Franz Vogt kertoo 14. marraskuuta 2023 klo 9.30 sps-messujen luento-ohjelmassa, missä määrin tasavirtaservomoottori voi korvata vaihtovirtaservomoottorin.

Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...