Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.10.2023 01:10

Dunkermotorenin MCP-valikoima laajenee: BG 45 dPro on täällä

vuonna 2018 Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, otti käyttöön oman alustan älykkäiden BG-moottoriensa ohjaamiseen. Niin sanottu Motor Control Platform (MCP) on sittemmin osoittautunut hyväksi ja sitä on otettu käyttöön askel askeleelta eri moottorikokoluokissa. Nyt kun sarjan suurin moottori BG 95, koot BG 65 tai 66 ja BG 75 sekä ulkoinen ohjain BGE 5510 ovat jo saatavana MCP-pohjaisena, myös seuraavaksi pienempiin kokoluokkiin on tulossa päivitys: BG 45 dPro on täällä!

BG 45 dPro tekee vaikutuksen vain 46 mm:n reunan pituudellaan ja on siten dPro-perheen pienin jäsen. Kuten kaikkien BG dPro -moottoreiden kohdalla, sen vahvuutena on täydellisen moottorin elektroniikan integrointi jo valmiiksi pieneen moottorikoteloon. Koostaan huolimatta BG 45 dPro pysyy helposti isoveljiensä vauhdissa:

Jatkuvalla jopa 110 W:n lähtöteholla ja jopa 4 720 rpm:n nimellisnopeudella moottori on samalla nimellisjännitteellä tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Yhdistettynä Dunkermotorenin moduulijärjestelmään kuuluviin vaihteisiin, koodereihin ja/tai jarruihin on helppo löytää oikea taajuusmuuttaja mihin tahansa sovellukseen - olipa kyse sitten intralogistiikasta, lääketieteellisestä tekniikasta, pakkaus-, puolijohde- tai elektroniikkateollisuudesta. BG 45 dPro soveltuu jopa IP 65 -suojauksen ansiosta käytettäväksi vaativissakin ympäristöissä.

Toimintojen ja ominaisuuksien osalta BG 45 dPro tarjoaa ohjelmoitavien digitaalisten tulojen ja lähtöjen, analogisen tulon ja 4096 cpr:n korkearesoluutioisen kooderin lisäksi myös ohjelmoitavia digitaalisia tuloja ja lähtöjä. Myös erilaiset virta-, nopeus- ja asentotilat voidaan ohjelmoida helposti MCP:n ansiosta. Kytkentä on yhtä helppoa joko CANopenin kautta tai jollakin Industrial Ethernet -liitännällä PROFINET, EtherCAT tai EtherNet/IP. 15-nastainen hybridiliitin ja "Drive Assistant 5" -konfigurointityökalu mahdollistavat mutkattoman käyttöönoton.

Lisäksi toiminnot, kuten kunnonvalvonta, ennakoiva kunnossapito tai hälytys- ja viestinvälitys, voidaan toteuttaa uuden nexofox MotionCoden avulla. BG 45 dPro:n ja nexofoxin avulla mikään ei ole IIoT:n ja oman Smart Factoryn tiellä.

STO (Safe Torque Off) -turvatoiminto on integroitu vakiona kaikkiin BG 45 dPro -moottoreihin, joissa on Industrial Ethernet. STO on valinnaisesti saatavana CANopen-versioihin. STO:n avulla moottori voidaan asettaa luotettavasti vääntömomentittomaksi ilman logiikkajännitteen keskeytystä, jolloin säästyt aikaa vievältä uudelleenkytkennältä uudelleenkäynnistyksen yhteydessä.

BG 45 dPro -moottorilla Dunkermotoren on jälleen kerran osunut oikeaan ja osoittanut, että yli 20 vuoden kokemus integroitua elektroniikkaa sisältävistä BLDC-moottoreista mahtuu näin pieneen moottoriin.











Lisää uutisia

Dunkermotorenin uusi 4Q-säädin tarjoaa korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan
Dunkermotoren tasoittaa tietä täysin automatisoidulle ja digitalisoidulle intralogistiikalle

22.08.2024 01:00

Turvallisuus aina mielessä

SISTEMA-turvakirjasto Dunkermotorenin älykkäille dPro-moottoreille STO:lla varustettuna

Dunkermotoren, AMETEKin tuotemerkki, on ylpeä siitä, että se saa Minas Geraisin yliopiston Milhagem Team -kilpa-auton käyttövoiman harjattomalla tasavirtamoottorillaan
Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...