Luettelo

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

Saksan muotoilupalkinto uuden sukupolven koneille

L.B. Bohle palkittiin useita kertoja

L.B. Bohlen ilo oli suuri. Ennigerlohilainen teknologiayritys on palkittu kolme kertaa German Brand Award -palkinnolla.

"Interpackissa tämän vuoden toukokuussa annoimme lähtösignaalin uudelle konesukupolvellemme esittelemällä kolme uutta järjestelmää", toimitusjohtaja Thorsten Wesselmann muistelee. "Koneitamme ei ole optimoitu ainoastaan teknisesti, vaan ne on myös suunniteltu uudelleen uraauurtavaan teolliseen muotoiluun", Wesselmann jatkaa.

Kuultuaan teollisia muotoilijoita, joiden kanssa yhdessä koneet suunniteltiin, L.B. Bohlen johto päätti ilmoittaa BFC-tablettipäällystyskoneen, BRC-kuivagranulaattorin sekä tutkimus- ja kehitystyöhön tarkoitetun jatkuvatoimisen granulaattorin ja kuivausrummun QbCon 1 muotoilupalkinnon saajiksi.

German Design Award -palkintoon voivat osallistua yritykset, virastot, palveluntarjoajat ja markkinoinnin asiantuntijat sekä voittoa tavoittelemattomat ja julkishallinnolliset organisaatiot kaikilta aloilta maailmanlaajuisesti. saksan muotoiluneuvoston riippumaton tuomaristo päättää kilpailuun pääsystä ja myöhemmistä voittajista.

"Uusien koneidemme jatkuvasti myönteisen vastaanoton jälkeen toivoimme salaa palkintoa", Wesselmann kertoo. L.B. Bohle palkittiin voittajana BRC- ja QbCon-malleissa, ja BFC-tablettipäällystyskone sai erikoispalkinnon.

"Olimme yllättyneitä saadessamme kolme palkintoa kerralla", Wesselmann sanoo. Kaiken kaikkiaan L.B. Bohlen vastuuhenkilöt pitävät palkintoa tunnustuksena siitä, että he ovat ottaneet oikean askeleen rohkean uuden muotoilun myötä.

"Yrityksen sisäisen erinomaisen tiimityön ansiosta olemme yhdessä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa onnistuneet kehittämään järjestelmillemme täysin uuden muotoilulinjan, joka takaa tunnistettavuuden L.B. Bohle -yritykseen. Saksan muotoilupalkinnon voittaminen auttaa meitä myös saamaan entistä enemmän huomiota ja näkyvyyttä markkinoilla", sanoo toimitusjohtaja Tim Remmert, joka näkee palkinnolla olevan myös muita myönteisiä vaikutuksia.

Lisää uutisia

18.-21. maaliskuuta 2024

APV 14. PBP:n maailmankokous

Wien, Itävalta

Odot...

Tablettipäällystimien merkitys lääketuotannossa kasvaa jatkuvasti: tabletit o...

Huipputeknologia "pakattuna" nykyaikaisella tavalla
TAPAHTUMAT MAAILMANLAAJUISESTI