Luettelo

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kaapelikourut

e-chainsystems® ja kaapelinkannattimet ovat ehdottomasti nykyaikaisten koneistojen napanuorakaapeleita. Ne huolehtivat energian, datan ja signaalien syötöstä ja ovat siksi jatkuvasti toiminnassa.

Suojatut kaapelit

Ei tuotekuvausta Suomi saatavilla. Lukekaa englanti-kuvaus, tai ottakaa yhteyttä yhtiöön.

Kaapelikanavat

e-chainsystems®-tuotteet ovat nykyaikaisten koneistojen napanuorakaapeleita. Ne huolehtivat energian, datan ja signaalien syötöstä ja ovat siksi jatkuvasti toiminnassa.

Nippusiteet

Useimmissa sovelluksissa voidaan asennuskiinnikkeissä käyttää vakiota C-profiilien tuotesarjaamme ja tilaa säästäviä "chainfix"-kiinnittimiä, tai yksinkertainen vedonpoisto voidaan taata vetoa poistav...

Erikoiskaapelit

igus®-erikoiskaapelit ovat öljyn- ja UV-kestäviä sekä paloa hidastavia. Ulkovaippa on TPE-pohjainen.

Nostopuomit

igus®-tankotuet ja -akselinkannattimet: jäykkiä ja liikkuvia tankotukia, eri mallisia akselinkannattimia eri materiaaleista.

Kuulalaakerit

xiros®-polymeerikuulalaakerit ovat DIN 625 -standardin mukaisia yksirivisiä urallisia kuulalaakereita. Voitelu- ja huoltovapaat kuulalaakerit koostuvat neljästä komponentista: ulkorenkaasta, sisärenka...

Liukulaakeriholkit

Tavalliset iglidur®-liukuholkit ovat huolto- ja voiteluvapaita, RoHS-yhteensopivia, kulumisenkestäviä ja sähköä johtavia.

Laakeriholkit

iglidur®-laakeriholkkien yleisiä ominaisuuksia ovat: huolto- ja voiteluvapaus, ruostumattomuus, hyvä lian kestävyys, suuri mittatarkkuus yms.

Nivellaakerit

igubal®-kuulalaakereita voidaan käyttää, kun itsetasaavat laakerit tuovat suunnittelullisia etuja tai helpottavat asennusta.

Valojohdin

chainflex®-valokuitukaapelit ovat ihanteellisia vaativaan käyttöön, sisältävät PUR-ulkovaipan ja ovat öljyn- ja UV-säteilynkestäviä.