igus® GmbH

Tuotteet ja palvelut igus® GmbH (60)

e-chainsystems® ja kaapelinkannattimet ovat ehdottomasti nykyaikaisten koneistojen napanuorakaapeleita. Ne huolehtivat energian, datan ja signaalien syötöstä ja ovat siksi jatkuvasti toiminnassa.
Suojatut kaapelit
Ei tuotekuvausta Suomi saatavilla. Lukekaa englanti-kuvaus, tai ottakaa yhteyttä yhtiöön.
e-chainsystems®-tuotteet ovat nykyaikaisten koneistojen napanuorakaapeleita. Ne huolehtivat energian, datan ja signaalien syötöstä ja ovat siksi jatkuvasti toiminnassa.
Useimmissa sovelluksissa voidaan asennuskiinnikkeissä käyttää vakiota C-profiilien tuotesarjaamme ja tilaa säästäviä "chainfix"-kiinnittimiä, tai yksinkertainen vedonpoisto voidaan taata vetoa poistav...
igus®-erikoiskaapelit ovat öljyn- ja UV-kestäviä sekä paloa hidastavia. Ulkovaippa on TPE-pohjainen.
Erikoiskaapelit
igus®-tankotuet ja -akselinkannattimet: jäykkiä ja liikkuvia tankotukia, eri mallisia akselinkannattimia eri materiaaleista.
xiros®-polymeerikuulalaakerit ovat DIN 625 -standardin mukaisia yksirivisiä urallisia kuulalaakereita. Voitelu- ja huoltovapaat kuulalaakerit koostuvat neljästä komponentista: ulkorenkaasta, sisärenka...
Tavalliset iglidur®-liukuholkit ovat huolto- ja voiteluvapaita, RoHS-yhteensopivia, kulumisenkestäviä ja sähköä johtavia.
iglidur®-laakeriholkkien yleisiä ominaisuuksia ovat: huolto- ja voiteluvapaus, ruostumattomuus, hyvä lian kestävyys, suuri mittatarkkuus yms.
igubal®-kuulalaakereita voidaan käyttää, kun itsetasaavat laakerit tuovat suunnittelullisia etuja tai helpottavat asennusta.
chainflex®-valokuitukaapelit ovat ihanteellisia vaativaan käyttöön, sisältävät PUR-ulkovaipan ja ovat öljyn- ja UV-säteilynkestäviä.

Uutiset

Ei uutisia saatavilla. Ole hyvä ja ota yhteyttä yhtiöön.
Osoite
Spicher Strasse 1 a
51147
Köln
Nordrhein-Westfalen
Saksa
Liiketoiminnan laji
Valmistaja
Viennin alueet
Maailmanlaajuisesti
Sertifikaatit
DIN EN ISO 9001
Perustaminen
1964
Hallinto
Frank Blase
Työntekijät
1600