Luettelo

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kaapelit & johdot

chainflex®-kaapelit ovat erityisesti energiaketjuja varten testattuja. chainflex®-kaapeleita on saatavilla erittäin pienillä taivutussäteillä sekä eri vaippamateriaaleina.

Muoviset puolivalmisteet

iglidur®-materiaalit ovat saatavilla varastosta pyöreinä muotoina teknisille tangoille tai täysin räätälöityinä muotoina. Ne ovat kustannustehokkaita, kulumisenkestäviä ja niillä on hyvät kosteudenimu...

Lineaarilaakerit

drylin®-lineaariliukulaakerien etuja ovat: itsevoitelu, huoltovapaus, soveltuvuus erittäin likaisiin ympäristöihin ja asemointivirheiden kompensointi.

Kaapeliketjut

igus® e-chainsystems® -tuotteet on suunniteltu ohjausta ja suojausta varten. Energiaketjut ja kaapeliketjut ovat nykyaikaisten koneistojen napanuorakaapeleita. Ne vähentävät seisokkeja ja pidentävät k...

Rullalaakerilaitteet

Tuhansista empiirisistä testeistä saatujen tulosten ansiosta saatte meiltä luotettavat tiedot iglidur®-laakereiden kestoiästä lähes kaikissa tilanteissa.

Valokaapelit

chainflex®-valokuitukaapeleiden siirtomatka on enintään 500 m ja niitä voidaan tilata räätälöityinä pituuksina. Nämä erittäin taipuisat kaapelit ovat lisäksi äärimmäisen kulumisen- ja öljynkestäviä se...

Ohjausjohdot

chainflex®-ohjauskaapeleilla on erittäin pienet taivutussäteet. Näiden eri ominaisuuksien yhdistelmä on mahdollinen sekä häiriösuojatuille että ei-häiriösuojatuille kaapeleille.

Kisko-ohjaimet

drylin® on huolto- ja voiteluvapaiden lineaarilaakereiden sarja, jossa on neljä pääluokkaa. Huoltovapauden ohella pääominaisuuksia ovat lujuus ja ulkoisten vaikutusten kestävyys.

Muovikuulalaakerit (xiros®)

xiros®-polymeerikuulalaakerit ovat DIN 625 -standardin mukaisia yksirivisiä urallisia kuulalaakereita. Metallisiin kuulalaakereihin verrattuna muoviset kuulalaakerit ovat täysin voiteluvapaita.

Huoltovapaat liukulaakerit

Tuhansista empiirisistä testeistä saatujen tulosten ansiosta saatte meiltä luotettavat tiedot iglidur®-laakereiden kestoiästä lähes kaikissa tilanteissa.

Liukukalvot

Vuoratut drylin® R -lineaarilaakerit on valmistettu äärimmäisen kulumisenkestävistä polymeereistä, jotka on kehitetty erityisesti lineaariliukutekniikkaa varten. Mitat ovat yhteensopivia vakioiden kuu...