Luettelo

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Kierretangot

Johtoruuvit soveltuvat kuivakäyntiin, ovat voitelu- ja huoltovapaita, liankestäviä, käyttöominaisuuksiltaan erinomaisia, ruostumattomia, hiljaisia ja tarkoitettu enintään 90 °C lämpötiloihin.

Lineaarijärjestelmät

drylin®-lineaarijärjestelmät on tarkoitettu kuivakäyttöön. Järjestelmäsi on siten suojattu rasvan tai öljyn aiheuttamalta likaantumiselta.

Voimansiirtoketjut

Suunnittelet sitten kiertoliikettä, pystyiskua tai erittäin pitkää akselia: meiltä löydät sopivan, taatusti toimivan energiansyöttöratkaisun alkaen eräkoosta 1.

Bussijohtimet

chainflex® BUS -kaapeleilla on erilaisia sertifiointeja ja standardinmukaisuuksia ja ne soveltuvat suuriin nopeuksiin ja kiihdytyksiin. Valittavana on PVC-väyläkaapeleita, PUR-väyläkaapeleita ja TPE-v...

Servojohdot

Kustannustehokas, UL-hyväksytty, häiriösuojattu, öljynkestävä PVC-servokaapeliperhe kaikkien valmistajien yleisesti myynnissä oleville voimansiirtojärjestelmille. Kehitetty ja testattu erityisesti käy...

Kootut kaapelit

Asennusvalmiit voimansiirtokaapelit: erilaisten standardien mukaisia, erilaisia kaapelityyppejä, pienin taivutussäde alkaen 7,5xd, PVC-pohjaiset ulkovaipat

Hinausketjujohdot

energy chains® -kaapeleiden chainflex®-ohjauskaapeleilla on erittäin pienet taivutussäteet. Kaapelit on testattu e-chains®-järjestelmässä jo miljoonia kertoja. Valittavana on PVC-ohjauskaapeleita, PUR...

Kääntöjousipultit

Yksiosainen, jousitettu igubal®-tappiosa. Helppo asentaa ja purkaa, yhdistettävissä asennuskoon E haarukkapäihin, erittäin luja.

Laippalaakerit

Laippanivellaakerirakenteen ansiosta tehokkaita, tavallisia iglidur®-laakereita voidaan käyttää, kun pesien käyttö ei ole mahdollisista tarkoissa toleransseissa.

Kuulaholkit

Lujat drylin®-muovilaakerit ovat vastustamattomia niiden erittäin pienen välin sekä alhaisen hinnan vuoksi. Mitat vastaavat kiertokuulalaakereiden standardia.

Signaalikaapelit

Haastavampiin sovelluksiin, joissa on korkeat jaksonopeudet, nopeudet ja kiihdytykset, sekä vaikeat ympäristöolosuhteet, tarvitaan luotettavia järjestelmiä, joiden kaapelit ovat testattuja.

Ohjauskelkat

Ohjauskelkat

Ei tuotekuvausta Suomi saatavilla. Lukekaa englanti-kuvaus, tai ottakaa yhteyttä yhtiöön.