Luettelo

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Karaohjatut nostopöydät

Huoltovapaita igus®-johtoruuviyksiköitä on saatavilla erilaisina materiaali- ja karayhdistelminä. Sopiva moduuli kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Muoviliukulaakerit

Tavalliset igus®-polymeerilaakerit tarkoittavat, että muoviholkkeihin siirtyminen on taattua ja testattua, ja ne ovat siten laskettavissa olevia ja nopeasti saatavia koneenosia.

Muoviholkit

Tavalliset igus®-polymeerilaakerit tarkoittavat, että muoviholkkeihin siirtyminen on taattua ja testattua, ja ne ovat siten laskettavissa olevia ja nopeasti saatavia koneenosia.

Itsevoitelevat liukulaakerit

Toisin kuin perinteiset kiertokuulalaakerijärjestelmät, drylin®-lineaarilaakerit liikkuvat liukulevyillä. drylin®-lineaarilaakerijärjestelmät on tarkoitettu kuivakäyttöön. Järjestelmäsi on siten suoja...

Trapetsikierreruuvit

igus®-trapetsikierreruuvit: Soveltuvat kuivakäyntiin, ovat voitelu- ja huoltovapaita, liankestäviä, varakäyttöominaisuuksiltaan erinomaisia, ruostumattomia, hiljaisia, soveltuvat enintään 90 °C lämpöt...

Lineaariliukulaakeri

drylin® R -lineaariliukulaakerit on valmistettu äärimmäisen kulumisenkestävistä polymeereistä, jotka on kehitetty erityisesti lineaariliukutekniikkaa varten. Mitat ovat yhteensopivia vakioiden kuulala...

Pystylaakerit

igubal®-pystynivellaakerit kompensoivat ihanteellisesti akselin virheellisiä kohdistuksia, vinoutta ja poikkeamia pallomuodon säädettävyyden ansiosta.

Aksiaalinivellaakeri

Aksiaalilaakereiden erityisominaisuuksia ovat helppo asennus, asemointivirheiden kompensointi, reunakuormitusten tasaus, erinomaiset liuku- ja kulumisominaisuudet ja pieni asennustilan tarve.

Lineaaritekniikka

Huoltovapauden ohella drylin®-lineaaritekniikan pääominaisuuksia ovat lujuus ja lian, veden, kemikaalien, kuumuuden ja iskujen kestävyys.

Laipiot

drylin® R -laippapesiä on saatavilla lineaariliukulaakereina sekä pyöreillä että neliönmuotoisilla laipoilla. Lineaariliukulaakerit on valmistettu erittäin kulumisenkestävistä polymeereistä, jotka on...

Robottienjohdot

chainflex®-robottikaapeleita tai -kääntökaapeleita on saatavilla eri malleina, kuten ohjaus- tai virtakaapeleina.

Trapetsikierremutterit

Ei tuotekuvausta Suomi saatavilla. Lukekaa englanti-kuvaus, tai ottakaa yhteyttä yhtiöön.