Luettelo

YXLON International GmbH

YXLON International GmbH

YXLON International GmbH

05.05.2022 02:05

Teknologia kehittyy. Niin myös Yxlon.

Yxlonista tulee Comet Yxlon. Tämän vuoden Control-messuilla röntgen- ja CT-tarkastusjärjestelmien valmistaja ilmoitti muuttavansa nimensä Comet Yxloniksi 8. syyskuuta 2022 alkaen. Uusi tuotemerkki korostaa Yxlonin pitkäaikaista liittymistä Cometiin, joka on johtava maailmanlaajuinen plasma- ja röntgenteknologiaan keskittyvä innovatiivinen teknologiayritys

Uuden Comet Yxlon -brändin raikas ja moderni muotoilu kuvastaa yrityksen innovatiivisuutta ja innostusta ratkaista asiakkaiden haasteita.

"Comet Yxlon -brändi edustaa vuosikymmenten röntgenosaamista ja intohimoa tehdä uusia asioita mahdollisiksi - mottomme "Led by experience. Driven by curiosity." sanoo Kevin Crofton, Comet Groupin toimitusjohtaja ja Yxlonin väliaikainen toimitusjohtaja. "Uudelleenbrändäys vahvistaa läsnäoloamme ja vahvistaa uudelleen merkitystämme Comet Groupin kanssa."

Yxlonin yrittäjän juuret juontavat juurensa W.C. Röntgenin vuonna 1895 tekemään röntgensäteiden löytöön ja C.H.F. Müllerin vuonna 1896 valmistamaan ensimmäiseen röntgenputkeen. Hampurissa sijaitseva YXLON International GmbH on kuulunut vuodesta 2007 lähtien sveitsiläiseen pörssilistattuun emoyhtiöön Comet Holding AG:hen, joka yhdistää sateenvarjonsa alle johtavan maailmanlaajuisen innovatiivisten teknologiayritysten ryhmän.

Lisää uutisia

17. helmikuuta 2022: YXLON International on esitellyt upouuden tietokonetomografiajärjestelmän maailmanlaajuisille markkinoille kolmella verkkotapahtumalla tänä torstaina. Kompaktin ja kestävän rakenteensa ansiosta uusi YXLON UX50 on kehitetty erityisesti tuotantoympäristöön, ja se keskittyy erityisesti auto- ja valimoteollisuuteen. Järjestelmä soveltuu erinomaisesti perinteisen voimansiirtotekniikan komponenttien testaamiseen sekä kasvavaan sähköiseen liikkuvuuteen ja sen erityisvaatimuksiin.

Dirk Steiner, Yxlonin liiketoiminnan kehityspäällikkö, on ollut tiiviisti tekemisissä teollisen t...