Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.01.2023 02:01

Laadunhallintajärjestelmän käyttöönoton jälkeen

BLOHM saa DIN ISO 9001:2015 -sertifikaatin

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM on saavuttanut joulukuussa 2022 laadunhallintaa koskevien uusimpien standardien DIN ISO 9001:2015 mukaisen ensimmäisen sertifioinnin. Yritys vakuutti paitsi käytännönläheisellä käyttöönotolla myös QM-järjestelmän (laadunhallintajärjestelmä) johdonmukaisella täytäntöönpanolla. Myös hyvä työilmapiiri ja työntekijöiden motivaatio nousivat positiivisesti esiin.

"BLOHM:n laadunhallintajärjestelmä ei ole vain elävä, vaan myös työntekijät elävät sitä" - tämän toteamuksen esitti tarkastaja loppukeskustelun aikana. BLOHM:n laadunhallinta-asiamies Jochen Herre on erityisen tyytyväinen: "Se osoittaa, että teimme kaiken oikein sertifioinnin valmisteluvaiheessa. Haluamme taata laadun kaikissa prosesseissa - tämä onnistuu vain, jos koko tiimi on mukana."

Asiakkaat hyötyvät laadunvarmistustoimenpiteistä esimerkiksi nopean tarjouksen laatimisen ja tilausten käsittelyn kautta, sillä tehokkuutta on lisätty merkittävästi niin tuotannossa kuin varastoinnissa ja toimituksissa.

Tämän saavuttamiseksi on otettu käyttöön erilaisia laadunvarmistusprosesseja, joihin kuuluvat muun muassa tuotannon lisätarkastukset. Lisäksi BLOHM on ottanut käyttöön 8D-logiikan mukaisen valitusten käsittelyn ja parantanut tuotteiden merkintöjä ja jäljitettävyyttä. Hankinnoissa toimittajien arviointi osoittaa toimittajien mitattavissa olevat tunnusluvut, ja koulutussuunnitelmilla varmistetaan työntekijöiden jatkuva koulutus. "Kaiken kaikkiaan kaikilla prosesseilla on nyt määritellyt rakenteet, parempi prosessin vakaus ja tehostetut laadunvarmistustoimenpiteet - aina tilauksen tekemisestä toimitukseen asti", Jochen Herre sanoo. "Näin voimme parantaa asiakastyytyväisyyttä entisestään."

Laadunhallinnan optimoimiseksi edelleen keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä CIP-ajatus (jatkuva parantamisprosessi) ilmenee BLOHMin laadunhallintajärjestelmässä: Kaikki prosessit testataan säännöllisesti ja niitä mukautetaan tarvittaessa. Tämä tapahtuu PDCA-periaatteen (Plan, Do, Check, Act) mukaisesti.

Lisää uutisia

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien
MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.
Standardiosista erikoisratkaisuihin
Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sertifioitiin virallisesti yleisesti tunnustetun laadunhallintajärjeste...