Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

14.04.2024 01:04

BLOHM juhlii 90-vuotista porausholkkien historiaa

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien

Pyöreä syntymäpäivä, pyöreä juttu - BLOHMin poraharja täyttää 90 vuotta ja on yhtä suosittu kuin ennenkin. Teollisuus on ottanut tarkkuustuotteen avosylin vastaan heti tuotannon alusta lähtien vuonna 1934. Sittemmin poraholkki on liittynyt lukuisten muiden vakio- ja käyttöosien sekä lukemattomien räätälöityjen erikoisratkaisujen joukkoon. Vuodesta 2021 lähtien BLOHM on tuonut vuosikymmenien asiantuntemuksensa sorvauksen, karkaisun ja tarkkuushionnan alalla KIPP Groupin menestyksekkäänä liiketoimintayksikkönä.


NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin alati muuttuvassa historiassa on aina ollut yksi luotettava vakio - porausholkki. vuonna 1934 lanseeratun tuotevalikoiman nykyinen valikoima käsittää nykyään yli 3000 tuotetyyppiä. Yhteistä kaikille tuotteille on niiden korkea laatu ja tarkkuus aina µm:n tarkkuuteen asti, mikä on tulosta vuosikymmenten asiantuntemuksesta, korkeasta vertikaalisesta integraatiosta ja selkeästä sitoutumisesta Saksaan tuotantopaikkana.


"Teollisuus tunnusti BLOHM:n tuotteiden luotettavuuden jo varhain", sanoo toimitusjohtaja Otto Braun alkuaikoja muistellen. "Hyvin lyhyessä ajassa yritys laajeni niin nopeasti, että oli tarpeen muuttaa Hampurin keskustasta Bergedorfiin. vuonna 1957 porausholkkien tuotanto ulkoistettiin Bergedorfin tehtaalta ja siirrettiin Schleswig-Holsteinin osavaltiossa sijaitsevaan Bücheniin, jossa se sijaitsee edelleen."


NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sai nykyisen nimensä vuonna 1974, kun porausholkkien valmistus erotettiin yrityksen koneosastosta paitsi fyysisesti myös oikeudellisesti ja siirtyi Blohmin perheen johtoon. vuonna 1999 yrittäjähenkinen Blessingin perhe otti yrityksen haltuunsa, kunnes BLOHMista tuli vuonna 2021 osa KIPP-konsernia, joka on toinen perheyritys, jolla on pitkät perinteet ja jonka pääkonttori sijaitsee Sulz am Neckarissa, Baden-Württembergissä.


Yhteiset arvot, yhteiset tavoitteet

"BLOHMin ja KIPPin välinen yhteys sopii täydellisesti yhteen paitsi tuotevalikoimiemme myös perinteidemme ja arvojemme vuoksi", Otto Braun selittää. "Molemmat yritykset edustavat vastuullisuutta, dynaamisuutta ja oikeudenmukaisuutta - menestyksemme perusta on harjoitettu yritysfilosofia. Korostamme asiakaslähtöistä lähestymistapaa ja pitkäaikaisia kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Edustamme korkeinta laatua ja toimitusvarmuutta, minkä vuoksi meitä arvostetaan myös Saksan rajojen ulkopuolella itse valmistavana järjestelmätoimittajana."


Quality made in Germany

BLOHMin nykyiseen palveluvalikoimaan kuuluvat mm. huipputarkkojen porausholkkien ja räätälöityjen erikoisratkaisujen valmistus sekä noin 35 000 korkealaatuisen vakio- ja käyttöosan valikoima, jota laajennetaan jatkuvasti. Asiakkaat hyötyvät paitsi nykyaikaisista, tehokkaista koneista ja korkeasta vertikaalisesta integraatiosta myös lähes 50 työntekijän pitkäaikaisesta kokemuksesta. BLOHM on ihanteellisessa asemassa tulevaisuutta varten. Jatkuvan tuoteinnovaatioiden kehittämisen ja uusien asiantuntijoiden kouluttamisen lisäksi myös myynnin ja tuotannon digitalisointi on koulutusyrityksen asialistalla. "Seuraavien vuosien aikana optimoimme edelleen sekä prosessejamme että tuotevalikoimaamme", Otto Braun tiivistää. "Luovuuden ja innovaation avulla meistä kehittyy menestyvä yksikkö KIPP-konsernissa."


Lisää uutisia

MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.
Standardiosista erikoisratkaisuihin
Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla
BLOHM saa DIN ISO 9001:2015 -sertifikaatin

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sertifioitiin virallisesti yleisesti tunnustetun laadunhallintajärjeste...