Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.01.2024 00:01

BLOHMin poraholkit laajentavat MISUMI-mallistoa

MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.

MISUMI on toimittanut asiakkailleen konekomponentteja omasta tuotannostaan ja muilta tunnetuilta yrityksiltä jo yli 20 vuoden ajan. komponenttiasiantuntijan tuotevalikoima on kasvanut vuosien varrella ja käsittää nyt yli 700 kumppanimerkkiä. Useimmilla niistä on CAD-tiedot heti ladattavissa. Viimeksi MISUMI laajensi jo ennestään monipuolista tuotevalikoimaansa valmistajan BLOHM:n DIN-standardin mukaisilla porausholkeilla.



BLOHM on valmistanut pyörimissymmetrisiä osia erilaisissa malleissa jo yli 80 vuoden ajan. Niitä käytetään monenlaisissa sovelluksissa. Koneen porat ohjataan tarkasti poraholkkien avulla. Näin voidaan työstää työkappaleita suurella tarkkuudella ja säilyttää etäisyys- ja kulmatoleranssit helposti.



MISUMI-myymälässä on nyt saatavana myös kaksi näistä komponenteista: DIN 179 mukaiset lieriömäiset poraholkit voidaan helposti puristaa vastaaviin pidikkeisiin ja yhdistää DIN 173 -standardin mukaisiin pistokeporaholkkiin. Toinen lisäys on DIN 172:n mukaiset laippaiset poraholkit, joille on ominaista erityisesti niiden aksiaalinen lukitus, joka varmistaa, että holkki pysyy aina paikallaan myös suurissa kuormituksissa. Molemmat komponentit ovat saatavana asiakkaan tarpeiden mukaan joko toisella tai molemmilla puolilla pyöristetyllä läpiviennillä, ja niiden käyttöikä on pitkä karkaistun erikoisteräksen ansiosta.



"BLOHMin myötä olemme saaneet verkkokauppaamme jälleen yhden vahvan nimen. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän kumppanuuteen", tiivistää Dietmar Theisen, MISUMIn Euroopan jakelun toimittajakehitysjohtaja.

Lisää uutisia

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien
Standardiosista erikoisratkaisuihin
Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla
BLOHM saa DIN ISO 9001:2015 -sertifikaatin

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sertifioitiin virallisesti yleisesti tunnustetun laadunhallintajärjeste...