Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

02.07.2024 01:07

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, jossa on laaja valikoima paikoitus- ja tukipultteja

Kiinnittäminen, kohdistus, vakauttaminen

Ne osoittautuvat liitosammattilaisiksi, turvallisuusasiantuntijoiksi tai kantaviksi: BLOHMin laajan valikoiman kiinnitys- ja tukitapit tarjoavat käyttäjälle innovatiivisia ja laadukkaita ratkaisuja komponenttien kiinnittämiseen, kohdistamiseen ja vakauttamiseen.


olipa kyse koneen osien kiinnittämisestä, moottoreiden vakauttamisesta tai elektronisten komponenttien turvallisesta kiinnittämisestä - BLOHMin standardoidut kiinnitys- ja tukitapit täyttävät korkeimmat laatu- ja tarkkuusvaatimukset. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että kaikki tarvittavat valmistusprosessit, kuten karkaistujen tarkkuusosien sorvaus ja hionta, ovat käytettävissä Büchenin tuotantolaitoksessa.


Tämä puolestaan johtaa korkeaan valmistusosaamiseen ja korkealaatuisten osien lyhyisiin läpimenoaikoihin. On itsestään selvää, että myös korkealaatuisten materiaalien käyttöön kiinnitetään erityistä huomiota. "Materiaalin valinta on ratkaisevaa paikoitus- ja tukitappien toimivuuden ja kestävyyden kannalta eri sovelluksissa", sanoo Mathias Marbs, BLOHMin myyntiedustaja.



"Näin ollen valikoimassamme on ruostumattomasta teräksestä, lämpökäsitellystä teräksestä ja työkaluteräksestä valmistettuja pultteja." Paikoituspultit varmistavat vakaan liitoksen Paikoituspultit mahdollistavat turvallisen, vakaan ja tarkan liitoksen komponenttien välille ja vaikuttavat siten merkittävästi koneiden, laitteiden ja rakenteiden toimivuuteen ja eheyteen. Sylinterimäisissä komponenteissa on yleensä varsi. Valinnaisesti pultti voidaan varustaa sisäisellä kierteellä pään puolella, jotta se voidaan liittää toiseen komponenttiin ja siten kiinnittää pultti haluttuun asentoon. Asennuspinta tai leveämpi tuki voi ottaa vastaan tai tukea muita komponentteja. BLOHM tarjoaa asiakkaalle suuren määrän tuotevaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä täydellisesti kulloiseenkin sovellukseen.


yksi esimerkki BLOHM:n kiinnitystappivalikoimasta ovat kiinnitystapit, joissa on kuulapää - rakenne, joka yksinkertaistaa huomattavasti kokoonpanoprosessia. "Kuulakiinnitys minimoi estovaikutuksen - joka tunnetaan myös nimellä laatikkovaikutus - jos liitettävä osa on sijoitettu vinoon tai siihen vaikuttavat voimat eivät ole pultin akselin suuntaisia", Mathias Marbs selittää.



"Vaatimuksista ja sopivuudesta riippuen BLOHM tarjoaa erilaisia malleja, joissa on erimuotoinen tämä variaatio." Tukitapit - kantavat ja tukevat kuormia Siinä missä paikoitustappia käytetään osien liittämiseen toisiinsa ja tarvittaessa muiden osien pitämiseen, tukitapeilla on yleensä kuormia kantava tai tukeva tehtävä. Tukitapit ovat yleensä sylinterinmuotoisia, ja niiden toisessa päässä on akseli ja toisessa päässä tasainen laakeripinta. BLOHMin valikoimaan kuuluu laaja valikoima tukitappeja.



Mallista riippuen niitä kutsutaan myös tukipulteiksi, ja ne voidaan tarvittaessa räätälöidä sovelluskohtaisesti. BLOHM tarjoaa myös erimuotoisia paikoitusjalustoja. Niitä käytetään tukina, pysäyttiminä ja painokappaleina kiinnitysrakenteissa sekä kone- ja laiterakentamisessa.

Lisää uutisia

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien
MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.
Standardiosista erikoisratkaisuihin
Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla