Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

25.10.2023 00:10

BLOHM FMB:n alihankintamessuilla Bad Salzuflenissa 8.-10. marraskuuta

Standardiosista erikoisratkaisuihin

FBM 2023 -messuilla NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, Büchen, esittäytyy asiantuntevana ja monipuolisena kumppanina koneenrakennuksen alalla. Vakio- ja tarkkuusosien valmistuksen ja myynnin asiantuntijat esittelevät valikoiman laajasta tuotevalikoimastaan. Yhtenä painopisteenä ovat yksilölliset erikoisratkaisut, joita BLOHM kehittää ja toteuttaa yhdessä asiakkaan kanssa uusimman valmistustekniikan ja vuosikymmenien asiantuntemuksen pohjalta.



BLOHM esittelee FMB-messuilla laajan valikoiman poraholkkeja, vakio- ja käyttöosia sekä laajoja mahdollisuuksiaan räätälöityyn erikoistuotantoon. Vuosikymmenten kokemuksella alalla Büchenissä sijaitseva yritys on vakiinnuttanut asemansa tällä alalla luotettavana kumppanina räätälöityjen ratkaisujen alalla. Asiakas hyötyy suorituskykyisestä valmistustekniikasta ja erittäin pätevästä asiantuntijatiimistä. Räätälöidyt ratkaisut voidaan valmistaa teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä, ja niitä käytetään muun muassa koneenrakennuksessa, autoteollisuudessa sekä ilmailu- ja avaruusteollisuudessa.



Yksilölliset ratkaisut asiakaskohtaisiin tarpeisiin

Esimerkkejä BLOHMin räätälöidyistä koneenosista ovat hammaspyöräakselit, juoksu- ja vetoakselit sekä monikulmioakselit. Kaikki nämä erikoisosat valmistetaan kestävästä laatuteräksestä, ja ne sorvataan, karkaistaan ja hiotaan tuotantolaitoksessa Büchenissä Pohjois-Saksassa.



- Hammaspyöräakseleissa yhdistyvät hammaspyörä- ja vetoakseli yhdeksi komponentiksi. Ne ovat yhtä kompakteja kuin tehokkaitakin, ja näiden ominaisuuksiensa ansiosta ne ovat autoteollisuuden, ilmailu- ja avaruusteollisuuden sekä yleisen konepajateollisuuden suosikkivalinta suurten vääntömomenttien siirtoon. Yksiosainen kokoonpano valmistetaan yleensä yhdestä teräskappaleesta.

- Juoksu- ja vetokaroja käytetään muun muassa sorvaus-, jyrsintä- tai hiomakoneiden jäähdytysnestepumpuissa. Suorituskykyisten koneidensa ansiosta BLOHM valmistaa näitä vaativia komponentteja suurimmalla tarkkuudella, myös monimutkaisilla geometrioilla.

- Monikulmioakselien poikkileikkaus on monikulmioinen, joka perustuu esimerkiksi tasasivuiseen kolmioon tai neliöön. Korkean keskitystarkkuuden ja samalla huomattavasti pienemmän lovivaikutuksen ansiosta monikulmaiset akseliyhteet soveltuvat erittäin hyvin suurten vääntömomenttien siirtoon ja niitä käytetään muun muassa käsivaihteistoissa.



Oikea porausholkki mitä erilaisimpiin vaatimuksiin

Pyörimissymmetristen osien erikoisosaajana BLOHM valmistaa laajan valikoiman standardoituja porausholkkeja. Kuten kaikki BLOHM-tuotteet, poraholkit valmistetaan nykyaikaisilla koneilla ja karkaistusta kulutusta kestävästä laatuteräksestä. Poraholkit mahdollistavat poran tarkan ohjauksen ja vastaavasti työkappaleiden nopean ja tarkan työstön. Etäisyys- ja kulmatoleranssit voidaan säilyttää tarkasti. Lisäksi poraholkkeja käytetään kiinnitys- ja mittalaitteiden valmistuksessa. BLOHM tarjoaa erityyppisiä poraholkkeja erilaisiin vaatimuksiin. DIN 179 -standardin mukaisten sylinteriporaholkkien lisäksi valikoimaan kuuluvat myös DIN 172 -standardin mukaiset kaulusporaholkit sekä DIN 173 -standardin mukaiset pistokeporaholkit ja kiristysholkit.



Yli 28.000 vakio- ja käyttöosaa

Kun kyse on vakio- ja käyttöosista, kuten jousikuormitetuista työntöaisoista, lukitus- ja pallolukitustapeista tai kone- ja kiinnityselementeistä, kehittäjät, suunnittelijat ja tuotantopäälliköt ovat tulleet oikeaan paikkaan NORMTEILWERK ROBERT BLOHM:lla. Büchenissä sijaitsevan yrityksen verkkokaupasta käyttäjä löytää yhteensä yli 28 000 artikkelia ja siten aina sopivan ratkaisun. Bad Salzuflenin FMB-messuilla BLOHM esittelee läpileikkauksen laajasta valikoimastaan.



Vieraile 8.-10. marraskuuta FMB 2023 -messuilla Bad Salzuflenissa hallissa 20, osastolla C6.

.

Lisää uutisia

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien
MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.
Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla
BLOHM saa DIN ISO 9001:2015 -sertifikaatin

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sertifioitiin virallisesti yleisesti tunnustetun laadunhallintajärjeste...