Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.04.2023 01:04

Ratkaisut työpaikka- ja intralogistiikkajärjestelmiin

SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

Komponenttien asennon ja suunnan tunnistamiseen tarkoitetun SensorBoardin avulla RK Rose+Krieger integroi televisiostudioissa yleisesti käytetyn tekniikan modulaariseen järjestelmäänsä räätälöityjä järjestelmäratkaisuja varten. SensorBoard on joustavasti skaalautuva, ja se korvaa monissa tapauksissa kustannusintensiivisen kamera- ja anturitekniikan. Järjestelmän edut näkyvät erityisesti (yhteistyö)robottien, akselijärjestelmien ja tuotteiden automaattisen jatkokäsittelyn yhteydessä.


SensorBoard-tekniikka on alun perin kehitetty mahdollistamaan televisiokameroiden siirtäminen miehittämättömästi studion ohjauspöydältä, mutta sillä on myös monenlaisia sovelluksia teollisuudessa. Olipa kyse sitten automaatiojärjestelmistä, siirtotekniikasta, käsittelykoneista tai työasemista ja automaattisista ohjatuista ajoneuvoista (AGV) - aina kun tarvitaan tarkkaa paikannusta tai vapaasti sijoitettujen komponenttien käsittelyä, SensorBoard osoittaa etunsa. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin perinteisessä anturi- ja kameratekniikassa, SensorBoardin suorituskykyyn eivät vaikuta negatiivisesti riittämättömät tai äärimmäiset tai muuttuvat valo-olosuhteet eivätkä lika, pöly tai öljy.


SensorBoard koostuu vähintään kahdesta anturipinnasta, ja se on joustavasti skaalattavissa 100 neliömillimetristä alkaen. Jos se yhdistetään cobot-robottiin, se asemoi tai havaitsee anturipinnalla tai huoneessa olevat komponentit 0,01 millimetrin tarkkuudella ja tarttuu niihin yhtä tarkasti kuin jos järjestelmä olisi mekaanisesti kytketty. SensorBoard-tekniikka mahdollistaa manuaalisissa cobot-vaunuissa (tai jopa täysin automatisoiduissa AGV-järjestelmissä), jotka liikkuvat useiden työpisteiden tai kokoonpanolinjojen välillä, kulloisenkin ajoneuvon erittäin tarkan paikannuksen määränpäähänsä ja valmistelee sitä näin ollen laajojen teollisuusalojen tuotteiden täysin automatisoituun jatkokäsittelyyn.


RK Rose+Kriegerin tytäryhtiö RK-AHT integroi SensorBoard-teknologian asiakaskohtaisiin ratkaisuihin. Yritys tarjoaa ratkaisuja manuaalisiin, puoliautomaattisiin tai täysin automaattisiin tehtäviin monenlaisissa teollisuusympäristöissä.


Kiinnostuneet voivat nyt tutustua uusiin SensorBoard-ratkaisuihin käytännössä RK-AHT:n näyttelytilassa Bienenbüttelissä.

Lisää uutisia

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus
Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille

01.06.2023 01:05

Muutos hallinnossa
Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta

19.10.2022 01:00