Luettelo

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

03.07.2023 00:07

BLOHM, jolla on laaja valikoima jousikuormitettuja työntövoimakappaleita, lukitus- ja pallolukitustappeja

Räätälöity I-piste jokaiseen rakenteeseen sopiva I-piste

Usein pienet asiat tekevät isosta kuvasta todella hyvän. Kun on kyse jousikuormitetuista työntövoimakappaleista, lukitus- ja pallolukitustapeista tai kone- ja kiinnityselementeistä, kehittäjät, suunnittelijat ja tuotantopäälliköt ovat NORMTEILWERK ROBERT BLOHM:in juuri oikeassa verkko-osoitteessa. Standardi- ja käyttöosien asiantuntijan verkkokaupasta käyttäjä löytää yhteensä yli 28 000 artikkelia ja siten aina sopivan ratkaisun.


Muovista, teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, keraamisista materiaaleista sekä erilaisista materiaaliyhdistelmistä valmistetuilla kimmoisilla painekappaleilla BLOHM kattaa monipuolisesti erilaisia sovelluksia. Muoviset versiot eivät ole ainoastaan kevyitä ja edullisia, vaan ne soveltuvat korroosionkestävyytensä ansiosta myös hyvin ulkokäyttöön tai ympäristöihin, joissa on korkea kosteus. Jos työntökappaleeseen kohdistuu suurempia voimia tai jos käyttöolosuhteet ovat karkeat ja lämpötilanvaihtelut suuria, sopiva ratkaisu ovat tuotteet, joissa on teräksestä valmistettu holkki ja/tai kuula. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa jousikuormitetuissa työntövoimakappaleissa yhdistyvät kaikki mainitut edut: ne ovat korroosion- ja lämpötilankestäviä ja samalla kevyempiä kuin vastaavat teräsvaihtoehdot. Sovelluksiin, joissa lämpötilan lisäksi vaaditaan myös kemikaalien kestävyyttä, BLOHM tarjoaa jousikuormitteisia työntöaisakappaleita, joissa on keraaminen kuula. Ne ovat kestäviä ja vähän kuluvia, ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti myös sovelluksiin, joissa on korkea syklinopeus.


Lukitus- ja kuulalukituspultit

Lukituspultit mahdollistavat liikkuvien osien nopean ja helpon säätämisen. BLOHM tarjoaa käyttäjälle laajan teräs-, ruostumattomasta teräksestä tai muovista valmistetun tuotevalikoiman, jossa on lukitusura ja ilman sitä. Erilaisten mallien laajan valikoiman ansiosta lukitustappeja voidaan käyttää kaikilla mahdollisilla aloilla, esimerkiksi koneenrakennuksen asemointitehtävissä, kokoonpanolaitteissa, elintarviketeollisuuden täyttö- ja pakkausjärjestelmissä tai ajoneuvotekniikan lukituksessa ja lukituksessa.


Jos kaksi osaa tai työkappaletta halutaan helposti yhdistää tai kiinnittää prosessissa, käyttäjä voi tehdä oikean valinnan BLOHM:n verkkosivujen laajasta pallolukitustappien valikoimasta. Käyttökohteesta riippuen saatavilla on erilaisia kahvan muotoja ja materiaaleja. Esimerkiksi vaativiin olosuhteisiin ja suurten voimien käyttöön voidaan valita erilaisia pallolukitustappeja, joilla on suuri leikkauslujuus. Saatavilla olevia materiaaleja ovat muovi, sinkkivalu ja ruostumaton teräs.


Kone- ja kiinnityselementit

BLOHM-verkkokaupan kone- ja kiinnityselementtivalikoima käsittää noin 5 000 tuotetta. Täältä suunnittelija löytää muun muassa laajan valikoiman ruuveja, muttereita, aluslevyjä, kierteitettyjä lisäosia ja säätörenkaita. Edellä mainittuihin luokkiin kuuluvia artikkeleita on saatavana pintatyyppeinä teräs kirkas (musta), sinkitty tai kiillotettu sekä ruostumaton teräs kirkas. Käyttökohteesta riippuen voidaan valita eri vahvuuksia.


Jos vaurioituneet, tarttuneet tai repeytyneet kierrereiät on korjattava, käyttäjä löytää etsimänsä BLOHMin teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kierrepäällysteiden valikoimasta. Kierreinsertit soveltuvat monille eri materiaaleille ja ne palauttavat korkealaatuistenkin tuotteiden toimivuuden mahdollisimman nopeasti.


Lyhytprofiili NORMTEILWERK ROBERT BLOHM
NORMTEILWERK ROBERT BLOHM, joka on perustettu vuonna 1934 Schleswig-Holsteinissa, on tunnettu porausholkkien, käyttö- ja vakio-osien sekä asiakkaiden piirustusten mukaisten hienostuneiden erikoisratkaisujen valmistaja. Pyörimissymmetristen osien valmistuksen asiantuntijana BLOHM on myös kansainvälisesti edustanut korkeinta tarkkuutta ja laatua jo yli 80 vuoden ajan. Valikoimaamme kuuluu noin 28 000 korkealaatuista tuotetta, jotka vakauden ansiosta kestävät suuria kuormituksia ja täyttävät myös erityisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että kohderyhmämme on ensisijaisesti kaupan ja teollisuuden kumppanit, jotka luottavat kestäviin ja korkealaatuisiin osiin. Tarkkuusosien valmistukseen meillä on käytössämme omat tehokkaat ja nykyaikaiset koneemme. Erilaisten holkkien ja vakio-osien mahdollisia käyttökohteita ovat kone- ja erikoiskonerakentaminen, laitos- ja muotinrakennus sekä työkalujen valmistus. Pidämme erittäin tärkeänä pitkäaikaista kumppanuutta asiakkaidemme kanssa, korkeinta laatua ja oikea-aikaisia toimituksia. Tulevaisuutta silmällä pitäen olemme myös kouluttaneet seuraavan sukupolven ammattitaitoisia työntekijöitä jo vuosikymmenien ajan.













Lisää uutisia

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM: Korkein tarkkuus vuodesta 1934 lähtien
MISUMIn verkkokaupassa on miljoonia komponentteja. Tarjotakseen asiakkailleen entistäkin suuremman valikoiman koneenosien valmistaja ja toimittaja laajentaa tuotevalikoimaansa jatkuvasti. Viime aikoina siihen on kuulunut myös NORMTEILWERK ROBERT BLOHMin laadukkaat poraholkit.
Standardiosista erikoisratkaisuihin
BLOHM vakuuttaa porausholkeilla ja uudella vakio- ja käyttöosavalikoimalla
BLOHM saa DIN ISO 9001:2015 -sertifikaatin

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM sertifioitiin virallisesti yleisesti tunnustetun laadunhallintajärjeste...