Luettelo

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnitysjärjestelmä telineisiin

Älykäs liitostekniikka vaihtoehtona hitsausliitoksille

Uudella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kokoonpanojärjestelmällä (EMS) RK Rose+Krieger laajentaa ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tuotteiden valikoimaa innovatiivisilla liitoselementeillä, jotka on tarkoitettu neliö- tai pyöreistä putkista, joiden koko on yleisesti 40, valmistettujen teollisten runkorakenteiden pystyttämiseen. Erityinen kiinnitystekniikka mahdollistaa yksinkertaisen, nopean ja turvallisen kokoonpanon tai purkamisen muutamassa vaiheessa.



RK Rose+Kriegerin uusi EMS on puhdas ja edullinen vaihtoehto hitsatuille putkirakenteille. Asiakas saa valmiiksi työstetyt liitoselementit, mukaan lukien innovatiivinen kiristystekniikka, joita hän voi yhdistää pituuteensa leikattuihin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin putkiin ja luoda haluamansa kehykset tai kaiteet.



Tällä hetkellä saatavilla on viisi erilaista EMS-elementtiä sekä pyöreistä putkista että neliöputkista: kulmat, T-kappaleet, ristiliittimet, 3-palkkiliittimet ja jalkaelementit, joissa on säädettävä jalkaliitos. Säädettävää jalkaa varten tarkoitetun kierrereiän lisäksi EMS-jalkaelementeissä on toinen reikä puhdistusnesteen tyhjennystä varten.



Jokainen EMS-elementti toimitetaan valetuilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiristysliittimillä, jotka työnnetään liitosputkiin ja kiristetään tukevasti ruuvia kiristämällä. Näin luodaan varma liitos, joka voidaan kuitenkin irrottaa milloin tahansa. Erityinen kiristystekniikka, jolla voidaan kompensoida jopa kahden millimetrin toleransseja, takaa sekä pyöreissä että neliöputkissa varman nelipistekosketuksen ja siten tiiviin keskitetyn ympäryssovituksen.



Uusi ruostumattomasta teräksestä valmistettu kokoonpanojärjestelmä on erityisen kestävä ratkaisu, koska liitoselementit ja kiristysliittimet voidaan yhdistää mihin tahansa ruostumattomasta teräksestä valmistettuun pyöreään tai neliöputkeen, jonka poikkileikkaus on 40x2. Lisäksi kootut telineet voidaan milloin tahansa purkaa, kuljettaa tilaa säästävällä tavalla ja koota uudessa muodossa.



EMS-liitoselementtien tyypillisiä käyttökohteita ovat telineiden rakentaminen elintarvikealalla, puhdastiloissa ja kaikissa muissa teollisuusympäristöissä, joissa ruostumattomasta teräksestä valmistetut rakenteet ovat edullisia tai haluttuja.

EMS:n laajentamista uusilla liitoselementeillä harkitaan.

.

Lisää uutisia

Kattava tuotevalikoima sisäistä tavaravirtaa varten
Uudet liukuohjaimet, joissa on räätälöity paikannus

01.06.2023 01:05

Muutos hallinnossa
Björn Riechers siirtyy RK Rose+Krieger GmbH:n johtoon tohtori Gregor Langerilta
SensorBoard - Vaihtoehto optisille paikannusmenetelmille

19.10.2022 01:00