Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

21.12.2021 05:12

Eppendorf Research plus on ensimmäinen pipetti, joka on saanut My Green Lab ACT -merkin

Vaihtuvalla tilavuudella varustetulle Eppendorf Research® plus -yksikanavaiselle pipettimallistolle on myönnetty voittoa tavoittelemattoman "My Green Lab®" -järjestön myöntämä "ACT®"-ympäristövaikutuskertoimen merkki. ACT-merkki korostaa vastuullisuutta, johdonmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä (ACT) valmistuksen, energian- ja vedenkäytön, pakkausten ja käyttöiän päättymisen osalta, joten laboratorioiden on helpompi valita kestävämpiä tuotteita. Sustainability Management & Strategy Collaborative (SMSC, kestävän hallinnon käytäntöjä konsultoiva yritys) auditoi ACT-merkityt tuotteet riippumattomasti ja julkaisee ne My Green Lab -julkaisussa.

Eppendorf Research plus -pipetit: kestävästi valmistettuja, erittäin ergonomisia ja kestäviä

Eppendorf on sitoutunut jatkuvasti parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia. Yritys on jo toteuttanut useita toimenpiteitä, kuten valmistanut kaikki Research plus -pipetit nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa, jossa käytetään 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa, käyttänyt uudelleenkäytettäviä pakkausjärjestelmiä osatoimittajille ja lisännyt kierrätysmateriaalin osuutta pakkauksissaan.

Innovatiivisten ominaisuuksien, kuten kärkikartioiden jousikuormitettujen kärjen kartioiden, jotka vähentävät kärkien kiinnitysvoimia, sekä ergonomisen ja kevyen rakenteen ansiosta Research plus -pipetit tukevat terveellisiä työskentelyolosuhteita laboratoriossa. Säännöllisen puhdistuksen ja tarkastuksen avulla ne voivat palvella tutkijoita vuosia.

Eppendorf Research plus -pipetit ovat ensimmäinen tuote kategoriassaan, jolle on myönnetty ACT-merkki.

Muita tuotteita, joille myönnettiin My Green Lab ACT Lab -merkki vuonna 2021, ovat muun muassa Eppendorfin 25 ml:n kartioputket sekä useat Eppendorf CryoCube® ULT -pakastimet.

Putkien arvioinnissa arvioitiin erityisen myönteisesti, että tämä uusi putkimuoto voi korvata perinteisen 50 ml:n kartioputken suuressa osassa rutiinisovelluksia, ja siten sen valmistuksessa saavutetaan merkittäviä materiaalisäästöjä, minkä lisäksi se vaatii jopa 33 % vähemmän säilytystilaa ULT-pakastimessa, kuten CryoCube® F740hi:ssä, koska sen korkeus on noin 20 % pienempi. Tämä tarkoittaa pakastimen kapasiteetin käytön lisääntymistä jopa kolmanneksella sekä suuria energiansäästöjä.

Tietoa ACT-merkistä

ACT-merkin kriteerit, jotka tunnetaan myös nimellä Environmental Impact Factor (EIF) -kriteerit, kehitettiin alan asiantuntijoiden ja ulkopuolisten sidosryhmien myötävaikutuksella. Tutkijat, kestävän kehityksen johtajat, hankinta-asiantuntijat ja valmistajat antoivat kaikki arvokasta palautetta EIF-kriteereistä, ja tuloksena syntyi kattavin biotieteiden tuotteiden merkintäohjelma.ACT-merkkiprosessiin kuuluu kolmannen osapuolen suorittama tuotteen, sen toiminnan ja käyttöiän lopun kestävien vaikutusten todentaminen. Prosessin loppuun saattaminen on merkittävä saavutus, joka tarjoaa peruslähtökohdan ja puitteet jatkuvalle parantamiselle valmistajille.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...