Luettelo

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

MAE ja Dunkermotoren esittäytyvät ensimmäistä kertaa yhdessä Interclean-messuilla Amsterdamissa

MAE, joka tunnetaan pitkäaikaisena puhaltimien ja moottoreiden valmistajana teollisuuden ja yksityisten siivoussovellusten alalla, on tänä vuonna ensimmäistä kertaa esillä yhdessä sisaryhtiönsä Dunkermotorenin kanssa Amsterdamissa Interclean-messuilla. Molemmat yritykset esittelevät yhdessä uusia tuotteitaan hallissa 5 osastolla 505.

MAE:n puhaltimia on käytetty jo vuosia pesurikuivainten imutoimintoihin. Puhaltimet tarjoavat erinomaisen ilmantuottokyvyn, hiljaisen toiminnan, korkeat nopeudet ja hyvän tehon, koon ja painon suhteen - ja kaikki tämä uuden ekosuunnitteludirektiivin mukaisella luokkansa parhaalla energiatehokkuusjärjestelmällä.

Dunkermotorenin tietotaitoa automatisoitujen ajoneuvojen (AGV/AGV) alalla sovelletaan autonomisiin/ajossa oleviin puhdistuskoneisiin.

Harjattomasta ja älykkäästä tasavirtamoottorista BG 95 dPro ja napavaihteesta NG 500 tai BG 75 dPro:sta ja NG 250:stä koostuvalla käyttöyhdistelmällä Dunkermotoren tarjoaa täydellisen ratkaisun siivousroboteille. Vetotekniikkavalmistajan käyttöratkaisut toimivat hiljaisesti, luotettavasti ja huoltovapaasti. Lisäksi moottoreilla on suuri tehotiheys, ne kattavat laajan jännitealueen ja soveltuvat siksi erinomaisesti akkukäyttöisiin sovelluksiin.

Dunkermotorenin ja MAE:n modulaarinen järjestelmä tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja taloudellisten ja räätälöityjen taajuusmuuttajaratkaisujen konfigurointiin, jotka täyttävät mobiilisovellusten korkeat vaatimukset. Luotettava, vankka ja tehokas - kokonaan Euroopassa valmistettu - tarjoaa valtavan edun monimutkaisten toimitusketjujen aikana.

Lisää uutisia

Dunkermotoren julkaisee Motion Journalin uuden numeron "mo"

Amsterdamissa 14.-17. toukokuuta 2024 järjestettävä Int...

Dunkermotorenin uusi korkean resoluution kooderi korkeimpiin tarkkuusvaatimuksiin
16.-18. huhtikuuta 2024 Frankfurtin messukeskuksessa osastolla A171.
Nexofoxin MotionCode-ohjelmointiympäristön uudistuksen myötä älykkäiden moottoreiden ohjelmointi on nyt entistäkin helpompaa, eikä hajautetuille automaatioarkkitehtuureille ole enää rajoja.

Laajasti käytetty ja monipuolinen - AMETEKin tuotemerkin Dunkermotorenin BG 75 -harjaton moottori...