Luettelo

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Kaksoispintahionta - Tehokkaampaa kuin koskaan ennen

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen tarjoajista Supfinan tiimi neuvoo kiinnostuneita osapuolia yksilöllisesti kaikissa kaksoispintahiontaan liittyvissä kysymyksissä tämän vuoden Grindtec-messuilla Leipzigissa hallissa 5 osastolla E04."

Wolfachissa sijaitsevan konevalmistaja Supfinan pääpaino Grindtec 2023 -messuilla on kaksoispuolen hionnassa. Keskitytään neuvontaan kaikissa prosessiin ja vastikään kehitettyyn SDC-järjestelmään liittyvissä haasteissa.

Jopa 40 prosentin kustannussäästöt

Supfinan Planet V -konesarjan viimeisimmän sukupolven myötä kaksoispintahionta, joka tunnetaan myös nimellä kiekkohionta, on nostettu uudelle tasolle. Patentoidun kallistusnavigoinnin ja hiontaprosessin visualisoinnin lisäksi pääpaino on SDC:ssä (Smart Dressing Cycle), joka tuo jopa 40 prosentin kustannussäästöt perinteisiin järjestelmiin verrattuna.

Erittäin jäykkä konepohja mahdollistaa teräksen, sintrattujen metallien, värimetallien, muovien, keramiikan ja lasin hionnan. Työkalun kokoonpanosta ja materiaalista riippuen kahdella tehokkaalla moottorilla saavutetaan yli 1 mm:n irrotusnopeus ja selvästi alle sekunnin sykliajat. Työkappale työstetään vain yhdellä työstökierroksella keskimääräisellä toleranssilla, joka on plus/miinus 0,003 mm.

Joustavat prosessit

Supfina Planet V -konesarja tarjoaa klassisen läpihionnan lisäksi myös muita prosessivaihtoehtoja. Heilurihionta tarjoaa mahdollisimman tasaisen paksuuden, koska se värähtelee hionta-aukossa, ja se voi estää hienohionnan jatkamisen joissakin sovelluksissa. Toinen prosessityyppi on moninkertainen hionta, jossa komponentit ohjataan hionta-aukon läpi useita kertoja. Tämän prosessin avulla saavutetaan karsinta ilman lisäkäsittelyä, jos karsintaa on paljon.

Ratkaisut yhdestä lähteestä

Ratkaisujen tarjoajana Supfina ei lähde liikkeelle koneiden kehittämisestä ja tuotannosta, vaan neuvoo kiinnostuneita ja asiakkaita heidän yksilöllisissä haasteissaan, validoi laatuparametrit ja tekee jopa omia tutkimuksiaan oikean koneistusratkaisun kehittämiseksi. Myöhemmin tapahtuva integrointi olemassa oleviin tuotantorakenteisiin otetaan huomioon yhtä lailla kuin tulevaisuudenkestävän automaation ja IT-infrastruktuurin integrointi.

Erityisesti lastauksen ja purkamisen automatisointi aina robotin tukemaan prosessiautomaatioon asti on tällä hetkellä kysynnän painopisteenä. "Asiakkaamme vaativat yhä enemmän kehittyneitä järjestelmiä tuotantoprosesseihinsa", selittää liiketoimintayksikön johtaja Dominik Maier, "olipa kyse sitten monimutkaisesta automaatiosta tai tuotantoketjun alkupään ja loppupään prosessoinnista, me tarjoamme ratkaisun"."

Saatavilla on kattava ja nykyaikainen palveluvalikoima kunnossapidosta tuotanto- ja prosessitukeen ja yksilölliseen koulutukseen.

Lisää uutisia

Vierintälaakeriteollisuus on jäänyt jälkeen autonomisessa tuotannossa

Supfina on Hero Customer 2024 Siemensin Solid Edge CAD-järjestelmässä.

Supfina on toim...

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen toimittajista Supfinan tiimi esittelee innovaation - Supfina Fact -superkäsittelykoneen - kiinnostuneille osapuolille tämän vuoden Global Industrie -messuilla Lyonissa, hallissa 4, osastolla C156."
Kyllä, ja useita kertoja!
"Ratkaisuja huipputarkkaan pintakäsittelyyn" - tämä on Supfinan 132 neliömetrin osastolla C10 halli 10:ssä 17.-20. toukokuuta Stuttgartissa järjestettävän GrindingHub-messujen motto.

06.12.2021 02:00

Supfina on erinomainen ...
Supfina voitti 3. sijan tämän vuoden ife Award 2021 -kilpailussa "Innovationspreis Losgröße 1+".