Luettelo

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

Supfina Factin Euroopan ensi-ilta

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen toimittajista Supfinan tiimi esittelee innovaation - Supfina Fact -superkäsittelykoneen - kiinnostuneille osapuolille tämän vuoden Global Industrie -messuilla Lyonissa, hallissa 4, osastolla C156."

Global Industrie 2023 -messuilla uusi Supfina Fact superfinish -lisälaite esitellään ensimmäistä kertaa eurooppalaiselle messuyleisölle.

Fast Action Changing Tool
Uusi Supfina Fact -hihnaviimeistelylisälaite sopii pienen ja kompaktin rakenteensa ansiosta erinomaisesti käytettäväksi revolverisorvissa. Saavutettavat pinnanlaadut ovat huomattavasti korkeammat kuin tavallisella sorvauksella saavutettavat pinnanlaadut. Näin voidaan täyttää vaativimmatkin pintavaatimukset.

Supfina-viimeistelylaite Fact

- Pieni, kompakti rakenne sorvien revolveriin kiinnittämistä varten

- Oskillaatio- ja hihnasyöttö keskuskäytön kautta revolverista.keskusvaihteen kautta sorvin revolverista

- Huuhtelu revolverin kautta painerullalle

- Ei tarvita ylimääräisiä väliaineen liitäntöjä

-sovittaminen erilaisiin revolverijärjestelmiin mahdollista

- Oskillaation poiskytkentä väännönvapaaseen koneistukseen mahdollista erikoisvaihteistollamme

- Pinnat hienoimpia

Pintakäsittelytekniikoiden maailman johtava valmistaja Supfina tarjoaa koordinoituja koneita ja ratkaisuja työstötehtäväänne varten pienistä lisälaitteistoista täydellisiin työstökeskuksiin, joissa on automaatio:

- Superfinishing

- Pintakäsittely

- Hienohionta

- Kaksoispintahionta

- Lisälaitteet

- Automaatio ja robotiikka



Ratkaisut yhdestälähteestäRatkaisut yhdestä lähteestä
Ratkaisujen tarjoajana Supfina ei lähde liikkeelle koneiden kehittämisestä ja tuotannosta, vaan neuvoo kiinnostuneita ja asiakkaita heidän yksilöllisissä haasteissaan, validoi laatuparametrit ja tekee jopa omia tutkimuksiaan sopivan koneistusratkaisun kehittämiseksi. Myöhemmin tapahtuva integrointi olemassa oleviin tuotantorakenteisiin otetaan huomioon, samoin kuin tulevaisuudenkestävän automaation ja IT-infrastruktuurin sisällyttäminen.

Erityisesti lastaus- ja purkuautomatiikka aina robottiavusteiseen prosessiautomatiikkaan asti on tällä hetkellä kysynnän painopisteenä. "Asiakkaamme vaativat yhä enemmän kehittyneitä järjestelmiä tuotantoprosesseihinsa", liiketoimintayksikön johtaja Dominik Maier selittää, "olipa kyse sitten monimutkaisesta automaatiosta tai tuotantoketjun alkupään ja loppupään prosessoinnista, me tarjoamme ratkaisun."

Kunnossapidosta tuotanto- ja prosessitukeen ja yksilölliseen koulutukseen on saatavilla kattava ja nykyaikainen palveluvalikoima.

Lisää uutisia

Vierintälaakeriteollisuus on jäänyt jälkeen autonomisessa tuotannossa

Supfina on Hero Customer 2024 Siemensin Solid Edge CAD-järjestelmässä.

Supfina on toim...

"Yhtenä johtavista pintakäsittelyratkaisujen tarjoajista Supfinan tiimi neuvoo kiinnostuneita osapuolia yksilöllisesti kaikissa kaksoispintahiontaan liittyvissä kysymyksissä tämän vuoden Grindtec-messuilla Leipzigissa hallissa 5 osastolla E04."
Kyllä, ja useita kertoja!
"Ratkaisuja huipputarkkaan pintakäsittelyyn" - tämä on Supfinan 132 neliömetrin osastolla C10 halli 10:ssä 17.-20. toukokuuta Stuttgartissa järjestettävän GrindingHub-messujen motto.

06.12.2021 02:00

Supfina on erinomainen ...
Supfina voitti 3. sijan tämän vuoden ife Award 2021 -kilpailussa "Innovationspreis Losgröße 1+".