Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Valmiina 66 kV:n jännitteeseen - Ratkaisuja nykyaikaisiin merituulipuistoihin

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energiaverkkojen liitäntöjen asiantuntijoina toimitamme liitäntäkomponentteja ja avaimet käteen -kaapelijärjestelmiä kaikille jännitetasoille kokonaisina järjestelminä. PLUG-, CONNEX- ja SEANEX-pistokkeelliset järjestelmämme sekä SICON-liittimemme yhdistävät kaikki tuulipuiston järjestelmäosat luotettavasti ja nopeasti. Kaikki järjestelmäkomponentit on valmistettu erityisesti merikäyttöön: ne ovat säänkestäviä, suolavettä kestäviä ja suunniteltu offshore-ympäristöön.

Kaapelijärjestelmien rakentaminen offshore-asemille edellyttää kaapelinlaskun äärimmäistä kurinalaisuutta. Erittäin monimutkaiset kaapelireitit on asennettava ahtaaseen tilaan monien kulmien ympärille ja useille tasoille. Huomattava aikapaine ja muiden osa-alueiden rakentaminen samanaikaisesti vaikeuttavat tehtävää entisestään. Tämän haasteen menestyksekäs ratkaiseminen edellyttää huolellista suunnittelua ja alalta vankan kokemuksen omaavia asiantuntijoita. PFISTERER on ollut mukana alusta alkaen. Olemme seuranneet tiiviisti prosessia aavalla merellä sijaitsevan voimalan ideasta ensimmäisen merituulipuiston rakentamiseen. PFISTERER on asettanut alan standardit, projektinhallintamme ja tuotteemme ovat nykyään huippuluokkaa. SEANEX aina 72,5 kV:iin asti ja CONNEX korkeammille jännitetasoille tarjoaa PFISTERERin kuivapistokkeellisia liitäntäjärjestelmiä kaikkiin offshore-vaatimuksiin.

Lisää uutisia


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkais...

Vuoden alusta lähtien Küssnacht am Rigi on ollut noin 160 työntekijämme uusi keskuspaikka Sveitsissä. PFISTERER-konsernille, jonka juuret ovat olleet Sveitsissä jo vuosikymmeniä, tämä merkitsee uuden aikakauden alkua: Küssnachtissa yhdistämme aiemmin Maltersissa ja Altdorfissa sijainneet osastomme uuteen keskitettyyn teknologia- ja myyntikeskukseen.