Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Pfisterer tekee laajan luontoissuorituksen Ukrainan energiainfrastruktuurin jälleenrakentamiseen

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkaisujen toimittaja, on tehnyt merkittävän tuotelahjoituksen Ukrainalle. Tämä aloite on osa Pfistererin sitoumusta tarjota nopeaa apua Ukrainan sähköverkon jälleenrakentamisessa, korjaamisessa ja vahvistamisessa. Lahjoitus tehtiin yhteistyössä Service Desk Ukrainan kanssa, joka on Itä-Euroopan taloussuhteiden komitean aloite, sekä Blau-Gelbes Kreuz e.V.:n ja energiayhteisön sihteeristön kanssa.

Koska energiainfrastruktuuri on kärsinyt laajoja vahinkoja monissa Ukrainan osissa, monet ihmiset ovat tällä hetkellä ilman sähköä. Pfisterer haluaa antaa tuotelahjoituksella panoksensa sähköverkon jälleenrakentamisen ja korjaamisen tukemiseen. Lahjoitetut tuotteet sisältävät valikoiman hyväksi todettuja ratkaisuja sähköjohtimien kosketukseen, liittämiseen ja haaroittamiseen, joita käytetään sähköverkkojen herkissä liitännöissä ja jotka ovat ratkaisevan tärkeitä sähköenergian luotettavan siirron ja jakelun kannalta.

Nopea apu siellä, missä sitä tarvitaan
"Me kaikki tiedämme, miten tärkeää sähkö on jokapäiväisessä elämässämme. Heti kun Ukrainan sähköverkko joutui hyökkäyksen kohteeksi, tiesimme, että meidän oli autettava", sanoo Pfistererin johtokunnan jäsen Konstantin Kurfiss. "Olemme sähköjohtimien liitäntätekniikan asiantuntijoita, ja tuotteillemme on ominaista nopea kokoonpano, helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Juuri tätä Ukrainassa tarvitaan tällä hetkellä. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että voimme lahjoituksellamme osaltaan auttaa pitämään sähköä paikallisesti."

Avustustarvikkeet ovat parhaillaan matkalla Ukrainaan. Yhteistyö Service Desk Ukrainan, Blau-Gelbes Kreuz e.V.:n ja energiayhteisön sihteeristön kanssa oli ratkaisevan tärkeää tämän lahjoituksen toteuttamisen kannalta. "Ideasta toteutukseen oli paljon työtä, vaikka vastaavuus oli näin ilmeinen", sanoo yritysprojektien johtaja Santiago Casado. "Haluamme esittää erityiskiitokset kaikille kumppaneille ja hankeryhmälle, jotka olivat keskeisessä asemassa tämän kampanjan onnistumisessa." Ukrainan entinen varapuolustusministeri Alina Frolova on tyytyväinen: "On vaikea kuvitella jokapäiväistä elämää ilman sähköä. Olemme hyvin iloisia Pfistererin lahjoituksesta, joka auttaa monia paikallisia ihmisiä. Yrityksen sitoutuminen ja intohimo tukemiseen ovat mahtavia!"

Nopeasti sovellettavat ratkaisut korjaukseen, käyttöönottoon ja kunnossapitoon
Pfisterer on erikoistunut ratkaisuihin, joilla kosketetaan, eristetään ja liitetään sähköjohtimia korkeajännitetasoilla. Yksi painopiste on pistokeliitoksissa, jotka mahdollistavat laitteiden, kuten kaapeleiden, muuntajien ja kytkinlaitteiden, erittäin nopean ja joustavan liittämisen ja yhdistämisen. Energialaitokset ympäri maailmaa käyttävät näitä tekniikoita kaapelijärjestelmien mahdollisten vaurioiden korjaamiseen nopeasti ja helposti.

.

Lisää uutisia


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energia...

Vuoden alusta lähtien Küssnacht am Rigi on ollut noin 160 työntekijämme uusi keskuspaikka Sveitsissä. PFISTERER-konsernille, jonka juuret ovat olleet Sveitsissä jo vuosikymmeniä, tämä merkitsee uuden aikakauden alkua: Küssnachtissa yhdistämme aiemmin Maltersissa ja Altdorfissa sijainneet osastomme uuteen keskitettyyn teknologia- ja myyntikeskukseen.