Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

01.08.2023 01:08

PFISTERER asemoi itsensä uudelleen ja vahvistaa asemaansa kansainvälisenä teknologiayrityksenä.

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Winterbach, Saksa - 28. heinäkuuta 2023 - PFISTERER Holding AG:n muuntaminen eurooppayhtiöksi (Societas Europaea, SE) saatiin päätökseen 28. heinäkuuta 2023 tehdyllä kaupparekisterimerkinnällä (HRB 790497). Uusi oikeudellinen muoto korostaa PFISTERERin asemaa tulevaisuuteen suuntautuneena kansainvälisenä teknologiayrityksenä sähköverkkojen liitäntätekniikan alalla. Samalla se on tärkeä askel yrityksen menestyksekkäälle jatkokehitykselle perustajaperheestä riippumatta.

Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä PFISTERER on mukana lukuisissa hankkeissa uusiutuvien energialähteiden, energiansiirron ja -jakelun alalla. Muutoksen ansiosta yritys, jolla on toimipaikkoja Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi- ja Kaukoidässä sekä Aasiassa ja Argentiinassa, voi entistä paremmin vastata kansainväliseen suuntautumiseensa ja työntekijärakenteeseensa.

Uudessa SE-rakenteessa säilytetään myös hyväksi havaittu kaksitasoinen hallintomalli, jossa johtokunta on hallintoelin ja hallintoneuvosto valvontaelin. Hallintoneuvoston varapuheenjohtaja ja yhtiön perustajan pojanpoika Karl-Heinz Pfisterer nimitettiin hallintoneuvoston kunniapuheenjohtajaksi. hän kantoi yli 50 vuoden ajan vastuuta yhtiöstä osakkeenomistajana, ensin operatiivisessa johdossa ja sitten hallintoneuvostossa. Hallintoneuvoston varapuheenjohtajaksi tulee Erich Schefold, joka on tähän asti toiminut tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana.
Jo siitä lähtien, kun yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 1999, luotiin perusta sille, että yhtiö voi kehittyä perheestä riippumattomasti. Pitkällä aikavälillä voittoa tavoittelematon KAP-säätiö ottaa myös Karl-Heinz Pfistererin aseman yhtiön osakkeenomistajana. Uusi oikeudellinen muoto ja johtoelinten kokoonpano ovat luoneet perustan PFISTERER-konsernin pitkäaikaiselle, itsenäiselle ja menestyksekkäälle tulevaisuudelle. Perhe- ja yritysjohdon erottaminen toisistaan on näin ollen saatettu päätökseen.

Uudella oikeudellisella muodolla ei ole periaatteessa vaikutusta yrityksen sopimuskumppaneihin ja asiakkaisiin. PFISTERER Holding SE:n pääkonttori pysyy ennallaan Winterbachissa.

"PFISTERERin tavoitteena on olla mukana maailmanlaajuisessa energiavallankumouksessa ja parantaa sähkön siirtoa ja jakelua", sanoo hallintoneuvoston puheenjohtaja Prof. Dr. Wolfgang Blättchen. "Vuosien varrella olemme kehittyneet yhdeksi nykypäivän johtavista maailmanlaajuisista teknologiatoimittajista sähköjohtimien kontaktoinnissa, eristämisessä ja liittämisessä."

SE-muutoksen yhteydessä PFISTERER Holding SE aikoo myös edelleen edistää työntekijöiden sitoutumista. SE-työneuvoston perustamisella luodaan työntekijöiden edustajista koostuva ylikansallinen elin. "Näemme tällaisessa elimessä mahdollisuuden, että henkilöstömme voi edelleen kasvaa yhteen yli kansallisten rajojen", selittää johtokunnan tiedottaja Johannes Linden. "Odotamme innolla, että voimme edelleen kehittää kasvavaa ja monipuolista organisaatiotamme ja yrityskulttuuriamme kansainvälisessä ympäristössä."

Johtokunta odottaa voimakasta kasvua tulevina vuosina. "Tulevaisuuden potentiaali työssämme on valtava", selittää johtokunnan jäsen tohtori Konstantin Kurfiss. "Olemme keskellä dynaamista kasvua, jonka taustalla on maailmanlaajuinen siirtyminen uusiutuviin energialähteisiin, verkkojen laajentaminen ja energian kysynnän kasvu. Olemme ylpeitä siitä, että voimme edelläkävijänä ja innovaatiotoiminnan veturina olla aktiivisesti mukana muokkaamassa energiamurrosta."

.

Lisää uutisia


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkais...

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energia...

Vuoden alusta lähtien Küssnacht am Rigi on ollut noin 160 työntekijämme uusi keskuspaikka Sveitsissä. PFISTERER-konsernille, jonka juuret ovat olleet Sveitsissä jo vuosikymmeniä, tämä merkitsee uuden aikakauden alkua: Küssnachtissa yhdistämme aiemmin Maltersissa ja Altdorfissa sijainneet osastomme uuteen keskitettyyn teknologia- ja myyntikeskukseen.