Luettelo

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Uusi toimipaikkamme Sveitsissä - siirtyminen uuteen aikakauteen

Vuoden alusta lähtien Küssnacht am Rigi on ollut noin 160 työntekijämme uusi keskuspaikka Sveitsissä. PFISTERER-konsernille, jonka juuret ovat olleet Sveitsissä jo vuosikymmeniä, tämä merkitsee uuden aikakauden alkua: Küssnachtissa yhdistämme aiemmin Maltersissa ja Altdorfissa sijainneet osastomme uuteen keskitettyyn teknologia- ja myyntikeskukseen.

Ainoastaan suurjännitelaboratorio ja Services-osasto (koulutus ja kokoonpano) jatkavat toimintaansa Altdorfissa. "Kahden toimipaikan yhdistämisen myötä rakennamme Küssnachtiin uuden myynti- ja teknologiakeskuksen - merkittävä investointi, joka lisää koko PFISTERER-konsernin kilpailukykyä", PFISTERER Switzerland AG:n toimitusjohtaja Eduardo Santana sanoo ja katsoo tulevaisuuteen innolla.

Nykyaikaiset tilat on suunniteltu joustavasti tulevaa kasvua varten ja ne tarjoavat optimaalisen työympäristön. Uudessa myynti- ja teknologiakeskuksessa on uusi esittelytila, tekninen keskus ja laboratorio, ja se on houkutteleva paikka asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa käytävään keskusteluun. "Olemme iloisia voidessamme aloittaa PFISTERERin uuden aikakauden Sveitsissä. Samalla tämä on myös selkeä päätös Sveitsin puolesta tärkeänä teknologia- ja innovaatiopaikkana", kertoo Eduardo Santana.

Tärkeä innovaatio-, teknologia- ja myyntipaikka

PFISTERER on ollut vahvasti juurtunut Sveitsiin noin 65 vuoden ajan, ja olemme ylpeitä kehityksestä, joka alkoi vuonna 1957, kun ensimmäinen ulkomainen tytäryhtiömme perustettiin Maltersiin. Nykyään sveitsiläisellä toimipaikalla on tärkeä rooli korkeajännitteisten ilmajohtojen ja maakaapeliverkkojen räätälöityjen komponenttien ja järjestelmien kehittämisessä ja myynnissä. Aiomme jatkaa tätä menestystarinaa Küssnachtissa tulevina vuosina.

Lisää uutisia


Winterbach, Saksa - 06. helmikuuta 2024 - Siemens Energy on onnistuneesti sertifioinut PFIS...

Winterbach, Saksa - 7. marraskuuta 2023

DolWin kappa -merialusta asennettiin onni...


Winterbach, Saksa - 26.09.2023 -

Siirtoverkko-operaattori TenneT on antanut PFISTER...

Karl-Heinz Pfistereristä tulee SE:n hallintoneuvoston kunniapuheenjohtaja.

Winterbach, Saksa - 15. kesäkuuta 2023 -

Pfisterer, johtava energiainfrastruktuuriratkais...

Energian jakelu ja siirto ovat olleet PFISTERERin ydinosaamista jo lähes 100 vuoden ajan. Energia...