Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2022 05:12

KIPP avaa uuden myyntiyhtiön Kanadaan

Kanadan uuden toimipisteen myötä HEINRICH KIPP WERKillä on nyt 12 toimipistettä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien pääkonttori Saksassa. Kansainvälinen laajentuminen on ollut viime vuosina painopisteenä, koska yrityksellä on lisää potentiaalia ulkomaisilla markkinoilla.

"KIPP-tuotteille on suuri kysyntä myös ulkomailla", toimitusjohtaja Nicolas Kipp kertoo. "Siksi teimme jo vuosia sitten päätöksen, että yrityksemme on oltava yhä enemmän itse läsnä ulkomailla." Aiemmin HEINRICH KIPP WERK on tehnyt yhä enemmän yhteistyötä kyseisten maiden kauppakumppaneiden kanssa, jotka myös hyötyvät laajentumisesta. Tästä lähtien koko ohjelman saatavuus ja nopea tilauskäsittely on taattu.
Euroopassa KIPP toimittaa tavarat Saksassa sijaitsevasta logistiikkakeskuksesta yleensä 1-2 päivän kuluessa. Myös ulkomailla olevat asiakkaamme hyötyvät kattavasta KIPP-palvelusta, johon kuuluu ammattimaista teknistä neuvontaa.

Kansainvälisen laajentumisen vuoksi KIPP laajentaa parhaillaan myös logistiikkakeskustaan, jotta se pysyisi nopeana ja varmistaisi kestävän toimituskyvyn.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä