Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

19.02.2024 16:02

Raskaat teleskooppikiskot jopa 480 kg KIPP:ltä

Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti

Äärimmäisen suuri kantavuus ja täysin tasainen käynti: HEINRICH KIPP WERKin uudet raskaat teleskooppiliukulaitteet kantavat jopa lähes puolen tonnin kuormia, mutta ne ovat myös erittäin tasaisia ja helppokäyttöisiä. Nämä voimanpesät saavat positiiviset ominaisuutensa hienostuneesta suunnittelusta ja valitusta tuotantoprosessista.

Olipa kyseessä junan akkulokero, CNC-koneen ovet tai liukuvat työkappalehyllyt varastossa: missä tahansa suuria painoja on säilytettävä, siirrettävä ja käsiteltävä turvallisesti, KIPPin uudet raskaat teleskooppiliukukiskot tarjoavat täydellisen ratkaisun. Kaksi tuoteperhettä, joissa on yhteensä 40 tyyppiä, kattavat 300-1 500 mm:n pituudet ja tarjoavat sivulle asennettuna 420 tai 480 kg:n enimmäiskantavuuden. Kaikki mallit ovat täysimittaisia liukukiskoja. Tämä tarkoittaa, että isku vastaa asennuspituutta, mikä puolestaan takaa optimaalisen saavutettavuuden ja maksimaalisen mukavuuden.

Raskaiden teleskooppiliukujen erityisen suuri vakaus ja kestävyys saavutetaan valitun valmistuskonseptin ansiosta. Niitä ei ole vedetty teräksestä - kuten useimmiten tavallisesti - vaan jyrsitty massiivisesta materiaalista. Näin vältytään myös muuten välttämättömältä karkaisuprosessilta, mikä antaa teleskooppiliukukiskoille hintaedun saman kantavuuden omaavaan vedettyyn versioon verrattuna. Kiskot ja kuulahäkki on valmistettu sinkitystä karkaistusta teräksestä, kun taas kuulat on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä.

Valmistusprosessin lisäksi teleskooppiliukujen vakautta lisää myös niiden rakenne. Juoksukiskoissa ja kaksois-T-profiilissa on jyrsitty pyöreämuotoinen profiili, joka lisää kantavuutta ja tasaisuutta V-profiiliin verrattuna. Suurin taivutus on 1 % jatkopituudesta ja riippuu lähes yksinomaan ohjauselementteihin liitettyjen rakenteiden jäykkyydestä.

soveltuu ihanteellisesti käsittely- ja automaatiosovelluksiin
Koska raskaat teleskooppiliukukiskot ovat paitsi vakaita myös erittäin tasaisesti liikkuvia, ne soveltuvat erinomaisesti käsittely- ja automaatiosovelluksiin, joissa vaaditaan nykivää jatkamista. Lisäksi voimaliukut kestävät erinomaisesti käytettyjä kuormia myös ulosvedettynä. Tämä puolestaan predestinoi ne dynaamisiin sovelluksiin, joissa on suuri vääntömomentti.

Raskaita teleskooppiliukuja on saatavana mitoiltaan 50 x 30 mm (L x K; 420 kg:aan asti) ja 70 x 32 mm (480 kg:aan asti). Ne soveltuvat jopa 1 000 mm:n kiskovälille, 0,5 m/s:n ajonopeudelle ja -20-180 °C:n lämpötiloille. Maksimikuormituskapasiteetti viittaa pystysuoraan asennettuun teleskooppiliukupariin, kun täysi ulosvetomatka on käytössä. Vaakasuoraan asennettuna kantavuus on 70 % pienempi.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä
Korjattu ilman heijastusta