Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2023 01:12

Uudet poikkikahvat, joissa on KIPP:n suljettu kahvan muotoilu

Kun hygienia on keskiössä

HEINRICH KIPP WERK on kehittänyt uuden sarjan poikittaiskahvoja, joissa on ulkoneva teräsholkki, erityisesti käytettäväksi tiukemmissa hygieniavaatimuksissa. Saatavilla on viisi muunnelmaa - antibakteerisesta havaittavaan - jotka on erittäin helppo puhdistaa sileäpintaisen suljetun kahvan ääriviivan ansiosta. Ulos työntyvä teräsholkki tarjoaa optimaalisen kosketuspinnan, ja se soveltuu sisäisen kierteensä ansiosta erityisen hyvin ristitappiliitoksiin.

Jos etsit tukevia ja helppokäyttöisiä kahvoja, KIPPin ristikahvat ovat oikea valinta. Näiden monikäyttöisten tuotteiden kierteet on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä, kun taas kahvat on valmistettu muovista. Toiminnallisuuden osalta ristikädensijat ovat standardin DIN 6335 mukaisia. Uusi ristikädensijasarja, jossa on ulkoneva teräsholkki, perustuu tähän standardiin hygieniaoptimoidulla ja houkuttelevalla muotoilullaan ja kattaa laajan käyttöalueen yhteensä viidellä tuotevaihtoehdolla. Vakioversion lisäksi on saatavana antibakteerisia, korkean lämpötilan kestäviä sekä visuaalisesti ja metallisesti havaittavia varusteita.

Vakioversio on valmistettu vahvistetusta kestomuovista, kun taas metalliosat on valinnaisesti valmistettu teräksestä (sinipassivoitu) tai ruostumattomasta teräksestä 1.4305. Antibakteerinen ristikkäiskahva on erittäin tehokas paitsi monia haitallisia mikro-organismeja, kuten bakteereja tai sieniä, myös moniresistenttejä mikrobeja, kuten MRSA:ta, vastaan.

Korkean lämpötilan kestävässä versiossa käytetään erityistä korkean lämpötilan muovia, joka täyttää elintarvikkeiden ja juomaveden turvallisuutta koskevat kansainväliset standardit ja ohjeet FDA, EU10/2011, NSF ja KTW. Kierreholkki tai kierrepultti on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta ja haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä 1.4404. Tämä tarkoittaa, että poikkikahvat eivät ainoastaan sovellu kosketuksiin elintarvikkeiden ja juomaveden kanssa, vaan ne kestävät myös pysyvästi kuumaa vettä ja hydrolyysiä, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi muun muassa höyrysteriloinnissa. Korkean lämpötilan muovia voidaan käyttää luotettavasti kosketuksissa kuuman ilman kanssa jatkuvassa enintään 160 °C:n lämpötilassa ja lyhytaikaisesti enintään 250 °C:n lämpötilassa.

Tunnistettavat poikkikahvat on suunniteltu myös elintarviketeollisuutta varten, jotta voidaan estää suuret vikaantumiset tuotantoprosessin aikana tapahtuvan mahdollisen kontaminaation yhteydessä. Saatavana on visuaalisesti havaittava ultramariininsininen (RAL 5002) versio ja erityisestä metallin havaitsevasta muovista valmistettu versio. Jos nämä käyttöosat joutuvat prosessiin kokonaisina tai palasina, ne voidaan helposti ja nopeasti havaita ja poistaa paljain silmin, automaattisesti erityisten kamerajärjestelmien tai metallinilmaisinjärjestelmien avulla.

Vakioversiossa poikittaiskahvoja on saatavana kahvojen halkaisijoilla 25-63 mm ja kierteillä M5-M16. Kaikki muut vaihtoehdot ovat saatavana kahvan halkaisijalla 25-50 mm ja kierteillä M5-M10. Ristikahvojen lisäksi HEINRICH KIPP tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman tähtikahvoja, T-kahvoja ja sienikahvoja, jotka on valmistettu erilaisista kestävistä materiaaleista ja erilaisilla ominaisuuksilla.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Korjattu ilman heijastusta