Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.01.2024 01:01

KIPP esittelee video-oppaita (ei vain) kahvitauolla

Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa

KIPPin espressoa varten: Tämä on Sulz am Neckerin puristustekniikan, vakio- ja käyttöosien asiantuntijoiden uusi tarjous. Perustiedot ja innovaatiot esitellään lyhyesti ja ytimekkäästi miellyttävässä ilmapiirissä, esimerkiksi kuuman juoman äärellä aamiaistauolla. Viihdyttävät #kippressovideot pureutuvat yhdessä tai kahdessa minuutissa asiantuntijatiedon ytimeen sympaattisella ja luovalla tavalla, jotta sisältö jää mieleen pitkäksi aikaa.

"KIPPissä on innovaation aika!" Näin alkaa ajankohtainen selitysvideo sivupuristimesta, joka on nyt lisätty puristintekniikan valikoimaan. Milloin tarvitsen sitä? Aina kun työkappale on liian suuri ruuvipenkille - tarkista. Erityisominaisuudet? Erityisesti viistetty kiinnityslohko estää työkappaleen liukumisen - check. Miten se toimii? Sivupuristin siirtää voiman paitsi työkappaleen suuntaan myös alaspäin työstöpöydälle - tarkista. Alle minuutissa käyttäjä on vauhdissa.

Idea #kippressoon tuli KIPPin markkinointiosastolta. Julia Kurz ja Andre Jerke ovat vastuussa. Heidän tukenaan on teknologiaesittelijä Patrick Staack. Staack tuntee tuotevalikoiman hyvin ja pystyy koneinsinöörin koulutuksen saaneena kääntämään sen tekniset hienoudet täydellisesti jännittäväksi tekstiksi. Yhdessä tiimi etsii mielenkiintoisia aiheita ja tiivistää sisällön aikaväliin, joka vastaa espressokupin kaatamista täysautomaatista.

Patrick Staack esiintyy itse säännöllisin väliajoin kahvinkeittiössä tai suoraan työpöydän ääressä ja tuo seuraajille tietoa HEINRICH KIPP WERKin uusimmasta tekniikasta ja innovaatioista. Uutisvideot julkaistaan tiistai-iltapäivisin ja #kippresso-oppaat torstai-iltapäivisin osoitteessa https://de.linkedin.com/company/heinrich-kipp-werk.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Kun hygienia on keskiössä
Korjattu ilman heijastusta