Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

06.03.2024 01:03

KIPP esittelee uudet pikakiinnittimet, joissa on upotettu kahva

Turvallisuus kohtaa muotoilun

Mikä on litteä, musta ja ergonominen? Napsautettava lukko, joka voidaan integroida harmonisesti (lähes) mihin tahansa oveen, luukkuun tai konepeltiin ja jota on helppo käyttää. HEINRICH KIPP WERK on hiljattain lisännyt napsalukkovalikoimaansa kaksi uutta sarjaa uppoasennukseen, jotka tarjoavat juuri nämä ominaisuudet. Lisäturvallisuutta varten on saatavana lukittava versio.

"Yksinkertaisen toimintansa ansiosta uudet nepparikiinnikkeemme soveltuvat kaikkiin sovelluksiin, joissa ovet, luukut tai konepellit on suljettava nopeasti ja turvallisesti", kertoo KIPPin tuotepäällikkö Stefan Frick. "Käyttäjän on vain painettava kyseinen laite kiinni - snap-toiminto takaa tällöin turvallisen lukituksen." Lisäksi kestävästä ABS-muovista valmistetut tuotteet on helppo asentaa ja ne ovat erityisen tilansäästäviä, koska ne on asennettu uppoasennukseen ja niiden litteä muoto, jossa on upotettu kahva. Jos sovellus edellyttää kulunvalvontaa, voidaan käyttää lukittavaa versiota.

Snap-lukot ovat ihanteellinen valinta kaikkialla siellä, missä tavanomaiset lukitusmekanismit voivat avautua uudelleen tahattomasti äkillisten liikkeiden, iskujen tai tärinän vuoksi - kuten avomerellä tai ambulanssia äkillisesti kiihdytettäessä ja jarrutettaessa. Käytännöllisiä lukituselementtejä käytetään muun muassa autoteollisuudessa, lääketieteellisessä teknologiassa, koneenrakennuksessa, matkailuauto- ja asuntovaunualalla sekä huonekaluteollisuudessa.

Kaksi uutta tuoteperhettä
Kaksi uutta tuoteperhettä täydentävät nyt KIPPin laajaa lukitusteknologian valikoimaa. K2010-sarjan napsalukkoja on saatavana kuudessa eri koossa ovilehden paksuudelle 1,2-2,2 mm. K2011-sarjassa on kaksi kokoa 0,9-1,2 mm:n ja 1,3-1,6 mm:n ovilevyn paksuudelle. Lukittava versio tarjoaa lisäturvaa. "On sanomattakin selvää, että kaikki salpamme valmistetaan KIPPille tyypillisellä laadulla", Stefan Frick korostaa. "Niitä on myös saatavana varastosta heti ja suuremmissa erissä. Työskentelemme jo seuraavien innovatiivisten tuotteiden parissa, joilla laajennamme peräkkäin kiinnitystekniikkavalikoimaamme."

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä
Korjattu ilman heijastusta