Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

07.04.2024 04:04

KIPP saa jälleen kerran TÜV-sertifikaatin erinomaisesta asiakaspalvelusta

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!

TÜV Saarlandin tekemässä edustavassa tutkimuksessa HEINRICH KIPP WERK sai jälleen kerran tunnustusta erinomaisesta suorituksestaan asiakastyytyväisyyden ja palvelun alalla. Tuotteiden laatua, artikkelien saatavuutta ja toimitusvarmuutta koskevien erittäin hyvien arvosanojen lisäksi erityisesti KIPP:n työntekijät saivat parhaat arvosanat.

Kahden vuoden välein myönnettävä TÜV-sertifikaatti perustuu 224 KIPP:n asiakkaalle tehtyyn kyselyyn, ja se vahvistaa yrityksen erinomaista suoritusta. Vastaajat antoivat parhaat arvosanat muun muassa tuotteiden saatavuudelle (1,69), tuotteiden laadulle (1,41), toimitusaikojen noudattamiselle (1,59) sekä tilausten nopealle käsittelylle (1,44) ja toimitukselle (1,58). Myös työntekijöiden ystävällisyys (1,33) arvioitiin "erittäin hyväksi". 97,3 prosenttia tutkituista asiakkaista tilaisi KIPPiltä uudelleen.

"Olemme erittäin ylpeitä saadessamme jälleen kerran näin erinomaisen arvosanan TÜV Saarlandilta", kommentoi KIPPin toimitusjohtaja Nicolas Kipp palkintoa. "Sertifikaatti on vahvistus koko KIPPin tiimin sitoutumisesta tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua."

KIPP tuottaa Sulz am Neckarin toimipaikassaan, ja sen tuotevalikoimaan kuuluu yli 75 000 tuotetta. Yritys voi taata erinomaisen toimituskykynsä korkean vertikaalisen integraation, runsaan varastointikapasiteetin ja kehittyneen logistiikkakeskuksen ansiosta. Vakiotuotteita on saatavilla varastosta, ja kiireelliset tilaukset saapuvat asiakkaalle 24 tunnin kuluessa.

Lisää uutisia

Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä
Korjattu ilman heijastusta