Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.03.2024 01:03

Anuga FoodTec 2024: Prosessin luotettavuus KIPP:n tunnistettavien ohjauspaneelien avulla

Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä

HEINRICH KIPP WERKin visuaalisesti tai metallilla havaittavat vakio- ja käyttöosat tukevat elintarviketeollisuuden monimutkaisia turvallisuuskonsepteja. Jopa näiden osien pienimmätkin sirpaleet voidaan havaita nopeasti ja luotettavasti ja poistaa prosessista - näin estetään suuret viat ja virheelliset erät. Kölnissä järjestettävässä Anuga FoodTec 2024 -tapahtumassa KIPP esittelee, miten tämä toimii käytännössä Balingenin Bizerban metallinilmaisimen esimerkin avulla.

KIPP:n visuaalisesti havaittavat käyttöelementit on värjätty ultramariinin siniseksi (RAL5002:n kaltaiseksi). Tausta: Sininen väri on elintarvikealalla melko epätyypillinen, joten nämä tuotteet voidaan helposti tunnistaa, kun ne joutuvat kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. Lisäksi ohjauspaneelit täyttävät tiukentuneet hygieniavaatimukset. "Tunnistettavat ohjauspaneelimme täyttävät kaikki asiaankuuluvat standardit ja soveltuvat siksi erinomaisesti elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin", kertoo KIPPin tuotepäällikkö Samuel Rasch. "Olemme myös kiinnittäneet suurta huomiota geometrioihin, jotka on optimoitu puhdistusta varten - yksi esimerkki tästä on poikittaiskahvamme, jossa on suljettu kahvan ääriviiva ja sileä pinta."

KIPP:n tuotevalikoiman metallin havaitsevat käyttöelementit menevät vielä askeleen pidemmälle. Niiden osat voidaan havaita induktiotekniikan avulla. Jos prosessiin pääsee sirpaleita tai kokonaisia komponentteja, erityiset tunnistusjärjestelmät voivat luotettavasti valita vieraat esineet - vaikka ne eivät olisi paljain silmin nähtävissä. Jopa 0,027 cm³:n (koko noin 3x3x3 mm) kokoiset kappaleet voidaan havaita ja heittää pois, joten suuria tuotantomääriä ei tarvitse hävittää.

Kaikki KIPP:n havaittavat käyttöosat on valmistettu EU10/2011- ja FDA-vaatimusten mukaisesta lasikuituvahvisteisesta kestomuovista, kun taas insertit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 1.4404. Suurin käyttölämpötila on 120 °C. Saatavana on keula-, siipi-, tähti- ja ristikahvoja sekä nuppi- ja kiristysvipuja.

Käy tutustumassa HEINRICH KIPP:iin 19.-22. maaliskuuta 2024 Anuga FoodTec -messuilla Kölnissä hallissa 8.1, osastolla A090.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä
Korjattu ilman heijastusta