Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Uudet 25 ml:n Eppendorf-koniset putket entistä parempaan näytteiden talteenottoon

Eppendorfin viimeisimmästä putki-innovaatiosta - 25 ml:n kartioputkesta - on tulossa uusia versioita: Amber, Protein LoBind® ja DNA LoBind®.

25 ml:n meripihkanväristen kartioputkien innovatiivinen materiaali on erittäin läpinäkyvä ja suojaa samalla näytettä tehokkaasti matalan aallonpituuden valolta. Näin pipetin kärjen upotusta voidaan seurata turvallisesti nesteen siirron aikana, mikä auttaa välttämään ristikontaminaatiota.

Protein LoBind Conical Tubes minimoi riskin, että epäspesifiset proteiini- ja peptidinäytteet tarttuvat putkien seinämiin. Tämä takaa parhaan mahdollisen näytteen talteenoton, mikä on erityisen tärkeää, kun työskennellään näytteiden kanssa, joiden alkupitoisuus on alhainen.

DNA LoBind Conical Tubes -putket auttavat optimoimaan DNA:n talteenoton, kun valmistellaan ja säilytetään reaaliaikaisia PCR-kvanitointeja varten. Astian valinta voi vaikuttaa reaaliaikaisissa PCR-määrityksissä absoluuttisiin kvantifiointeihin käytettävien DNA-standardipaneelien valmistuksen luotettavuuteen. Tämä näkyy esimerkiksi nukleiinihappojen pidättymisenä standardien sarjalaislaimennukseen ja säilytykseen käytetyissä astioissa.

.

Lisää uutisia

Bioprosessien kehittämisessä tieto on avain menestykseen.
On ymmärrettäv...

Tehokas vuorovaikutus manuaalisen ja automaattisen pipetoinnin välillä Eppendorf esitte...

ACT-merkinnät (Accountability, Consistency, and Transparency) toimivat samalla tavalla kuin rav...

Biotieteellisissä laboratorioissa, joissa tarkkuus ja puhtaus ovat ehdottoman tärkeit&a...

Tutkijat 2024: Clemens Plaschka, Itävalta

Professori Laura Macheskyn johtama riippumaton palkintolautakunta valitsi 20 000 euron palkinnon...