Luettelo

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.01.2023 09:01

Kansainvälinen pakastinhaaste 2023: -80°C:ssa: Optimoi varastointiprosessit

Ilmaston lämpeneminen on haaste ihmiskunnalle - Sharm el-Sheikh muistutti meitä tästä jälleen kerran. YK:n abstraktien globaalien kysymysten lisäksi myös pienet, henkilökohtaiset askeleet voivat auttaa. Kestävyydestä käytävässä keskustelussa on kyse ennen kaikkea energiankulutuksesta. Laboratoriolaitteet eivät ole poikkeus. Jopa kaikkein ympäristöystävällisimmät ja energiatehokkaimmat erittäin matalien lämpötilojen pakastimet vaativat edelleen huomattavan määrän energiaa, jotta ne voivat ylläpitää äärimmäisen alhaisia -80 °C:n lämpötiloja 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, vuosien ajan.

Voittoa tavoittelematon järjestö My Green Lab ja International Institute for Sustainable Laboratories (I2SL) ovat jälleen kerran liittyneet yhteen palkitakseen parhaat konseptit, joilla kylmävarastointia voidaan parantaa kestävyyden kannalta: The Freezer Challenge 2023.

Käyttäjät, mukaan lukien sinä, voivat ansaita pisteitä toteuttamalla toimia hyvien hallintakäytäntöjen, lämpötilan säätämisen ja muiden alojen osalta sekä jakamalla tietoa parhaista käytännöistä. Palkintoja jaetaan niille, jotka ovat eniten edistäneet energian säästämistä ja näytteiden säilytyksen parantamista. Omien kylmälaitteidemme optimoinnin lisäksi me kaikki opimme olemaan tietoisempia energiankäytöstä laboratoriossa.

Vuodesta 2017 lähtien Challenge on säästänyt maailmanlaajuisesti yli 24 miljoonaa KWh sähköä parantamalla kylmäsäilytystä.

Koska Eppendorf kantaa vastuuta ympäristöstä, se on ylpeä voidessaan tukea kansainvälistä pakastinhaastetta International Freezer Challenge 2023 jo kuudentena peräkkäisenä vuotena vuodesta 2018 alkaen.

Lisää uutisia

Mastercycler® X40:n avulla päivittäiset laboratoriorutiinisi eivät ole ainoastaan luotettavia...

Takara Bio Inc (Takara Bio) ja Eppendorf SE, kaksi biotieteiden alan johtavaa yritystä, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään strategisen yhteismarkkinointisopimuksen puitteissa.
myynninedistämistoimet 01. syyskuuta 2023 - 31. joulukuuta 2023
Me Eppendorfilla tunnustamme muovisten kulutustarvikkeiden keskeisen roolin laboratoriossa. Samalla olemme tietoisia siitä, että nykyaikaisen tieteen vaatimusten ja ympäristönsuojelun yhteensovittaminen on keskeinen haaste biotieteiden laboratorion hallinnoinnissa. Siksi noudatamme periaatetta "Reduce, Reuse, Recycle" aina ja kaikkialla, missä se on mahdollista, ja luotamme yhä enemmän biopohjaisten raaka-aineiden käyttöön.

Hampurilainen biotieteiden alan yritys Eppendorf SE myöntää tänä vuonna arvostetun tutkimuspalkin...

My Green Lab® on sertifioinut Eppendorf Xplorer®- ja Xplorer plus -yksikanavaiset pipetit...