Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Lisäpituudet ja -halkaisijat

KIPP tarjoaa uusia keulakahvoja

HEINRICH KIPP WERK laajentaa U-kahvojen valikoimaansa: "Alumiininen pyöreä" ja "Ruostumaton pyöreä" -malleja on nyt saatavana myös lisähalkaisijoilla ja -pituuksilla. Lisävarusteita täydennetään vastaavista materiaaleista valmistetuilla päätykappaleilla.

KIPP tarjoaa jatkossa myös pyöreitä alumiinisia keulakahvoja (K0201) halkaisijoina 8, 12, 16 ja 20 mm. Halkaisijaltaan 10 mm:n malleja on saatavana myös uusina pituuksina. KIPP:n valikoimassa on myös yhteensopivia päätykappaleita, joita on saatavana jousikahvojen tapaan pintoina "luonnon anodisoitu" ja "musta anodisoitu".

Uusi tuoteperhe (K1793) korvaa aiemman pyöreiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keulakahvojen valikoiman. Sille on ominaista laaja valikoima halkaisijoita (5, 8, 10, 12 ja 16 mm) ja lukuisia pituuksia. Tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä 1.4404 (A4); pintakäsittelyn osalta asiakkaat voivat valita liukukiillotetun ja mattapuhalletun materiaalin välillä. Päätykappaleet voidaan tilata myös erikseen - niitä on saatavana myös kiiltokäsiteltyinä.

HEINRICH KIPP WERK tarjoaa laajan valikoiman U-kahvoja ja on siten yksi Saksan johtavista toimittajista. Kiinnityselementtejä käytetään kansien, panelointien ja konepeltien avaamiseen ja sulkemiseen. Niitä käytetään kone-, laitos-, työkalu- ja kalustorakentamisessa tai tietotekniikka-alalla palvelintelineissä ja telinekaapeissa. U-kahvoja tarvitaan kuitenkin myös huonekaluissa - esimerkiksi kaappien ovissa ja laatikoissa - sekä kuntoutus- ja lääketieteellisessä tekniikassa. Jotta KIPP voi kattaa monenlaisia tarpeita, se tarjoaa neliönmuotoisia, pyöreitä ja soikeita malleja sekä kaarevia kahvoja teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja muovista. Erityiset anodisointimenetelmät ja pinnoitteet takaavat paremman pintasuojan - KIPP-kahvat ovat siten myös korroosiosuojattuja ja siksi erityisen kestäviä. Tuotanto yrityksen omassa tuotantolaitoksessa tapahtuu erittäin joustavalla taivutussolulla, jossa on 6-akselinen robotti, ja se takaa korkeimman laadun lisäksi myös joustavuuden: taivutettuja erikoiskahvoja on pyynnöstä saatavana myös pieninä erinä.

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä