Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

18.06.2024 01:06

KIPP mini swing-puristimet tarjoavat suuren puristusvoiman pienessä tilassa

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa

Pieni kiinnityselementti, jolla on suuri vaikutus: HEINRICH KIPP WERKin uudet mini-kääntöpuristimet ovat aina hyvä valinta, kun on kyse työkappaleiden nopeasta ja turvallisesta kiinnittämisestä ja irrottamisesta sekä kätevästä käsittelystä ahtaissa tiloissa. Näitä käytännöllisiä apuvälineitä on saatavana eri kokoisina ja erilaisina versioina.

Ne soveltuvat 180 N:n ja 3,5 kN:n välisillä puristusvoimilla erinomaisesti myös suurempien työkappaleiden kiinnittämiseen. KIPPin minikääntöpuristimet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin koneen-, työkalun- ja kalustorakentamisessa. Niiden suurena etuna on, että kiinnitysvarsi voidaan kääntää pois työalueelta työkappaletta vaihdettaessa.

Tämä tarkoittaa, että työkappale voidaan helposti irrottaa tai asettaa yläpuolelta. Keinupuristimet voidaan asentaa hetkessä: Kiinnityslaite ruuvataan yksinkertaisesti jalustan avulla kiinni työpenkkiin tai kiinnittimeen, ja painekara säädetään joustavasti työkappaleen korkeuden mukaan. Asennustilanteesta riippuen voidaan käyttää vasemmalle tai oikealle kääntyvällä kiinnitysvarrella varustettuja vaihtoehtoja.

Erityisen hyvän korroosiosuojauksen saavuttamiseksi on saatavana nikkelöity versio sekä kiillotettu versio. Laaja koko- ja vaihtoehtovalikoima tarjoaa asiakkaalle aina optimaalisen ratkaisun juuri hänen käyttökohteeseensa - perusversiona, eksentrisellä vivulla varustettuna tai lukitustoiminnolla varustettuna.

Jälkimmäinen takaa tasaisen puristusvoiman ja ilmoittaa selkeällä naksahduksella, että puristusasento on saavutettu. "Kompaktin kokonsa, suuren puristusvoimansa ja laajan vaihtoehtovalikoimansa ansiosta minikääntöpuristimemme asettavat uudet standardit tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen", selittää KIPPin puristustekniikan tuotepäällikkö Andreas Völkle. "Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme optimaalinen ratkaisu jokaiseen kiinnitystehtävään."

Lisää uutisia

Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa
Kun hygienia on keskiössä