Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Keskittyminen työntekijöiden hyvinvointiin

KIPP Group on sertifioitu perhetietoiseksi työnantajaksi

KIPP-ryhmä on suorittanut ammattiperhetarkastuksen ja saanut samannimisen todistuksen. Yritysryhmä dokumentoi näin pyrkimyksensä tarjota kaikille työntekijöille kattavat tarjoukset työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.

Sertifikaatin saamiseksi ammatundfamilie Service GmbH tutki nykyiset toimenpiteet ja tarjoukset, joilla KIPP-ryhmä tarjoaa jo nyt yli 950 työntekijälleen mahdollisuuden löytää vakaa tasapaino työ- ja perhe-elämän välillä. Tällaisia ovat esimerkiksi joustavat työaikamallit ja joustotilit myös tuotannossa, liikkuvaa työtä koskevat määräykset, yrityksen terveydenhallintajärjestelmä, tarjoukset työntekijöiden kehittämiseksi, vapaa-aika huippu-urheiluun ja sosiaalisiin sitoumuksiin sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tuettu kanttiini.

KIPPGroup, jossa perhe on huomioitu alusta alkaen
Sertifikaattia pidetään yrityksen yhteensovittamispolitiikan laatumerkkinä. Kuuden yrityksen konsernina perheen integrointi on aina ollut olennainen osa KIPP Groupin yrityskulttuuria ja arvoja. Edut ovat ilmeiset: suuri houkuttelevuus työnantajana ja työntekijöiden lisääntynyt hyvinvointi, sillä he tuovat luovuutensa ja täyden potentiaalinsa työhön.

Auditointi sisältää myös tulevien toimenpiteiden määrittelyn nykyisen tarjonnan laajentamiseksi ja laajentamiseksi. Näitä ovat muun muassa työaikatilit, tietotekniikan laajentaminen mobiilin työnteon ja monien prosessien digitalisoinnin edistämiseksi sekä viestintätoimenpiteet yrityskulttuurin levittämiseksi ja vahvistamiseksi. Tarjonta ulottuu jopa kesälomaleireihin ja muihin työntekijöiden lapsille suunnattuihin tarjouksiin.

Lisää uutisia

Uudet lukituspultit, joissa on KIPP:n pyörivä käyttölaite
KIPP tarjoaa uusia keulakahvoja
KIPP Group on WIN Charter -yritys

Kanadan uuden toimipisteen myötä HEINRICH KIPP WERKillä on nyt 12 toimipistettä maailmanl...

Uudet KIPP:n puristusvivut, joissa on täysmuovikahva

04.10.2022 00:00

KIPP AMB:ssä
Metallintyöstön puristustekniikka