Luettelo

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Nopeasti ja helposti sijoitettavissa:

Uudet lukituspultit, joissa on KIPP:n pyörivä käyttölaite

HEINRICH KIPP WERK on laajentanut laajaa lukituspulttien tuotevalikoimaansa kuudella uudella versiolla, joissa on pyörivä käyttö. Käytännölliset käyttöosat mahdollistavat liikkuvien osien nopean säätämisen ja asemoinnin. Ne soveltuvat erinomaisesti kaikkiin sovelluksiin, joissa on estettävä sivuttaisvoimien aiheuttama lukitusasennon muutos.

Kuusi uutta lukitustappia on saatavana 5 mm:n ja 7 mm:n tappihalkaisijoilla. Käytännöllinen asia paikoituselementeissä: ne mahdollistavat komponentin nopean paikoituksen ja kiinnityksen kääntämällä tai liu'uttamalla. Versiosta riippuen lukitustapeissa on myös ON/OFF-ilmaisin tai ON/MID/OFF-ilmaisin. Nämä merkinnät vähentävät merkittävästi virheellisen käytön riskiä.

Asetuselementtien kotelo ja tapit on valmistettu nikkelöidystä teräksestä, pyörivät päät termoplastisesta materiaalista. Lukituspulttien lukitustappi on kartiomainen; molempiin pultin halkaisijoihin on saatavana lisävarusteena sopivia teräksestä valmistettuja kartioholkkeja.

Käyttäjä voi valita lukituspulttien kierre- tai laippaversion. Kierteinen versio kiinnitetään lukkomutterilla, kun taas laippamalli kiinnitetään kolmella kiinnitysruuvilla.

KIPPin pyörivällä toimilaitteella varustetut lukituspultit soveltuvat erinomaisesti paitsi koneenrakennuksessa käytettäviin ohjauskiskoihin, myös jigi- ja kalustorakentamiseen ja pakkausjärjestelmiin sekä autoteollisuudessa käytettäviin ulosvedettävien tai lukittavien laitteiden lukitsemiseen.

Lisää uutisia

Selkeä kulkureitti työkappaleita vaihdettaessa
Yleisarviointi: Erittäin hyvä!
Turvallisuus kohtaa muotoilun
Jotta vain se, minkä pitäisi olla sisällä, on sisällä
Ohjaa suuria painoja helposti ja turvallisesti
Perusteet ja oivallukset #kippresso-muodossa